reklama
0Asiak0
Fanka BB :)
Klara gratulacje !!! Który to dzień cyklu? Ktoś jeszcze testuje na dniach?Więc moja beta 211, progesteron 19.84 nie za mały?
34 dcKlara gratulacje !!! Który to dzień cyklu? Ktoś jeszcze testuje na dniach?
Hejka. Ja mam przeważnie za każdym razem delikatne krwawienieDziewczyny miałyście kiedyś plamienia po pobraniu cytologii? Wczoraj byłam u ginekologa a dziś delikatnie plamie. Do okresu jeszcze 6 dni
Iwkar
Iwkar
GratulujęJa zrobiłam 2 dni prze spodziewana @ i jest ciąża
Hej wszystkim Jestem tu nowa i tak jak wy bardzo chciałabym zajść w ciaze. W sierpniu odstawiłam antykoncepcję i u mnie chyba nie będzie tak kolorowo. Okres miałam 30 września i do tej pory nic. Ciąży oczywiście też brak. Czy któraś z was też brała antykoncepcję i miala takie rewelacje i w jakim czasie po odstawieniu udało się zaciążyć? W tamtym roku odstawiłam i miałam okres regularny , niestety wróciłam bo męczył mnie trądzik
Iwkar
Dziękuję takie wiadomość cieszą i dają nadzieje, a pozytywne myśli to podstawaJa w pierwszej ciąży zrobiłam z 4 dninprzed miesiączka i był cień cienia który teraz ma 3 lata wiec zawsze jest nadzieja
GratulujęMój test..tak jak mowiłam 25dc, ok. 2 dni przed okresem, równo 2 miesiące po biochemicznej...
Dziekuje dziewczyny za odpowiedź, trochę dałyscie mi nadzieję, postaram się być dobrej myśli aczkolwiek boję się cieszyć
reklama
Hej, ja 8 lat ciągiem na antykoncepcji. Odstawiłam w lipcu. Pierwszy okres przyszedł z 2,5 tygodniowym opóźnieniem. Drugi okres po 38 dniach, trzeci również po 38 dniach.Hej wszystkim Jestem tu nowa i tak jak wy bardzo chciałabym zajść w ciaze. W sierpniu odstawiłam antykoncepcję i u mnie chyba nie będzie tak kolorowo. Okres miałam 30 września i do tej pory nic. Ciąży oczywiście też brak. Czy któraś z was też brała antykoncepcję i miala takie rewelacje i w jakim czasie po odstawieniu udało się zaciążyć? W tamtym roku odstawiłam i miałam okres regularny , niestety wróciłam bo męczył mnie trądzik
Aha w międzyczasie 3 razy byłam u lekarza bo tez mnie martwiło czy nie ma cyst, na które wcześniej byłam wręcz uczulona i każdy lekarz mówił, że do pół roku może się wszystko stabilizować. Dla Twojego spokoju ducha idź na konsultacje