reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Mój test..tak jak mowiłam 25dc, ok. 2 dni przed okresem, równo 2 miesiące po biochemicznej...
Dziekuje dziewczyny za odpowiedź, trochę dałyscie mi nadzieję, postaram się być dobrej myśli;) aczkolwiek boję się cieszyć

Załączniki

• 20191126_160831.jpg
    20191126_160831.jpg
    860,1 KB · Wyświetleń: 117
Hej wszystkim ;)Jestem tu nowa i tak jak wy bardzo chciałabym zajść w ciaze. W sierpniu odstawiłam antykoncepcję i u mnie chyba nie będzie tak kolorowo. Okres miałam 30 września i do tej pory nic. Ciąży oczywiście też brak. Czy któraś z was też brała antykoncepcję i miala takie rewelacje i w jakim czasie po odstawieniu udało się zaciążyć? W tamtym roku odstawiłam i miałam okres regularny , niestety wróciłam bo męczył mnie trądzik

reklama
Hej wszystkim ;)Jestem tu nowa i tak jak wy bardzo chciałabym zajść w ciaze. W sierpniu odstawiłam antykoncepcję i u mnie chyba nie będzie tak kolorowo. Okres miałam 30 września i do tej pory nic. Ciąży oczywiście też brak. Czy któraś z was też brała antykoncepcję i miala takie rewelacje i w jakim czasie po odstawieniu udało się zaciążyć? W tamtym roku odstawiłam i miałam okres regularny , niestety wróciłam bo męczył mnie trądzik
Hej, ja 8 lat ciągiem na antykoncepcji. Odstawiłam w lipcu. Pierwszy okres przyszedł z 2,5 tygodniowym opóźnieniem. Drugi okres po 38 dniach, trzeci również po 38 dniach.
Aha w międzyczasie 3 razy byłam u lekarza bo tez mnie martwiło czy nie ma cyst, na które wcześniej byłam wręcz uczulona :) i każdy lekarz mówił, że do pół roku może się wszystko stabilizować. Dla Twojego spokoju ducha idź na konsultacje :)

Do góry