Iwkar
Fanka BB :)
Gratulacje trzymam kciuki żeby było dobrzeWięc moja beta 211, progesteron 19.84 nie za mały?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje trzymam kciuki żeby było dobrzeWięc moja beta 211, progesteron 19.84 nie za mały?
Hej wszystkim Jestem tu nowa i tak jak wy bardzo chciałabym zajść w ciaze. W sierpniu odstawiłam antykoncepcję i u mnie chyba nie będzie tak kolorowo. Okres miałam 30 września i do tej pory nic. Ciąży oczywiście też brak. Czy któraś z was też brała antykoncepcję i miala takie rewelacje i w jakim czasie po odstawieniu udało się zaciążyć? W tamtym roku odstawiłam i miałam okres regularny , niestety wróciłam bo męczył mnie trądzik
13. 11 byłam u ginekologa więc chyba by coś zauważyłaA jaka masz pewność ze to nie ciąża? Byłaś u lekarza?
Dzięki za odpowiedź no ja z 9 lat brałam, odstawiłam w tamtym roku na 6 miesięcy i był okres jak w zegarku a teraz takie rewelacje. Lekarka zleciła badania hormonów, niby wszystko mieści się w normie a okresu jak nie było tak nie ma ale póki co pozostaje mi czekać i się nie stresowaćHej, ja 8 lat ciągiem na antykoncepcji. Odstawiłam w lipcu. Pierwszy okres przyszedł z 2,5 tygodniowym opóźnieniem. Drugi okres po 38 dniach, trzeci również po 38 dniach.
Aha w międzyczasie 3 razy byłam u lekarza bo tez mnie martwiło czy nie ma cyst, na które wcześniej byłam wręcz uczulona i każdy lekarz mówił, że do pół roku może się wszystko stabilizować. Dla Twojego spokoju ducha idź na konsultacje
Nie wiem czy jutro nie za wcześnie, dzisiejszy test robiony popołudniu, może zaczekam do dnia spodziewanej miesiączki... dziękuję za kciuki oby pomogłyIwkar ja z synem miałam jescze słabsza Wiadomo Wszytsko się może zdarzyć. Mooooocno trzymam kciuki. Powtórz test jutro
Jeśli badała Cię tylko na fotelu to by nie zauważyła i w sumie w usg też niekoniecznie13. 11 byłam u ginekologa więc chyba by coś zauważyła
Hej. Ja po 12 latach odstawiłam pod koniec października. 30.10 miałam krwawienie z odstawienia i teraz czekam na okres. Teoretycznie jutro ale praktycznie pewnie sobie poczekam. W między czasie miałam usg po którym lekarz stwierdził że raczej nie miałam nawet owulacji a endometrium za cienkie jak na 24 dc więc spodziewam się niestety problemów w zajściu.Hej wszystkim Jestem tu nowa i tak jak wy bardzo chciałabym zajść w ciaze. W sierpniu odstawiłam antykoncepcję i u mnie chyba nie będzie tak kolorowo. Okres miałam 30 września i do tej pory nic. Ciąży oczywiście też brak. Czy któraś z was też brała antykoncepcję i miala takie rewelacje i w jakim czasie po odstawieniu udało się zaciążyć? W tamtym roku odstawiłam i miałam okres regularny , niestety wróciłam bo męczył mnie trądzik