reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
9 dzień... Okresu nie ma. Panikuje, nie wiem co mam robić. Zawsze coś. 24 miałam mieć owu, a tu nawet okresu nie ma [emoji3525][emoji53][emoji3525][emoji53]
Jak to możliwe? Jakieś leki, przeziębienie? Mi trzy miesiące temu też okrutnie spóźnił się okres, ale zaczęłam plamić i już czułam że się zbliża 😐

Czy przy braniu luteiny tez miałyście susze?
Ja zawsze w drugiej połowie cyklu miałam typowy niepłodny śluz, czasem więcej czasem mniej, a teraz już 24dc i kompletnie nic:/

Właśnie odebrałam swoje wyniki badań prolaktyna ładnie spadła wręcz jest aż za niska estradiol w normie no ale niestety progesteron poleciał na łeb na szyję .Normalnie az płakac sie chce

Właśnie odebrałam swoje wyniki badań prolaktyna ładnie spadła wręcz jest aż za niska estradiol w normie no ale niestety progesteron poleciał na łeb na szyję .Normalnie az płakac sie chce
Doskonale rozumiem, u mnie zabawa z hormonami trwała od wielu lat. Prolaktyna i tarczyca, dramat. Skutki uboczne po lekach takie, że nie byłam w stanie funkcjonować. Masz dobrego lekarza? Specjalistę? Mi dwóch pogorszyło sprawę zamiast naprawić 😐

Doskonale rozumiem, u mnie zabawa z hormonami trwała od wielu lat. Prolaktyna i tarczyca, dramat. Skutki uboczne po lekach takie, że nie byłam w stanie funkcjonować. Masz dobrego lekarza? Specjalistę? Mi dwóch pogorszyło sprawę zamiast naprawić [emoji52]
Mam dobrego lekarza ordynator najlepszej porodówki w łódzkim oddany pacjentkom człowiek. Pewnie w tym miesiacu nie bede miała owulacji wogóle.

reklama
Skończyłam 37 lat, a mój mąż jest kilka lat starszy. Martwię się cały czas czy nie za późno te starania. Po wykresach temperatury zauważyłam, że moja faza lutealna ma 10-11 dni. A tak bardzo chcę tego dziecka. Ja już nawet wiem jak będzie mieć na imię. Wiem, że powinnam wyluzować i w ogóle, ale nie potrafię.

Fajnie jest mieć dzieci w podobnym wieku, bo dzieci bawią się razem, mają wspólne tematy. Przy większej różnicy niż 3 lata każde jest trochę w innej bajce.
Spokojnie, znam starsze dziewczyny (po 40.) które zaszły w ciążę i ją donosiły ;) będzie dobrze :)

Do góry