Nie było potrzeby. Stracony cykl. Dlatego tak mnie to irytuje.A robiłaś bete?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie było potrzeby. Stracony cykl. Dlatego tak mnie to irytuje.A robiłaś bete?
Jak to możliwe? Jakieś leki, przeziębienie? Mi trzy miesiące temu też okrutnie spóźnił się okres, ale zaczęłam plamić i już czułam że się zbliża9 dzień... Okresu nie ma. Panikuje, nie wiem co mam robić. Zawsze coś. 24 miałam mieć owu, a tu nawet okresu nie ma [emoji3525][emoji53][emoji3525][emoji53]
Ja to bym chciała trzecią dziewczynkę :-)Takie legendy krążą Wyższy przyrost oznacza niby dziewczynkę Ewentualnie bliźniaki hahaha
Jakieś marzenie o płci macie?
Doskonale rozumiem, u mnie zabawa z hormonami trwała od wielu lat. Prolaktyna i tarczyca, dramat. Skutki uboczne po lekach takie, że nie byłam w stanie funkcjonować. Masz dobrego lekarza? Specjalistę? Mi dwóch pogorszyło sprawę zamiast naprawićWłaśnie odebrałam swoje wyniki badań prolaktyna ładnie spadła wręcz jest aż za niska estradiol w normie no ale niestety progesteron poleciał na łeb na szyję .Normalnie az płakac sie chce
To u mnie tylko sucha skóra i problemy z włosami.Niedoczynności? Wszystkie, serio wszystkie :/ I tak od ostatniego porodu cyklicznie, raz lepiej raz gorzej ..
O np tu pierwsza lepsza strona z objawami i u siebie wykluczam na chwilę obecną może 4 z 33 Link do: Niedoczynność tarczycy: przyczyny, objawy, leczenie niedoczynności tarczycy
Mam dobrego lekarza ordynator najlepszej porodówki w łódzkim oddany pacjentkom człowiek. Pewnie w tym miesiacu nie bede miała owulacji wogóle.Doskonale rozumiem, u mnie zabawa z hormonami trwała od wielu lat. Prolaktyna i tarczyca, dramat. Skutki uboczne po lekach takie, że nie byłam w stanie funkcjonować. Masz dobrego lekarza? Specjalistę? Mi dwóch pogorszyło sprawę zamiast naprawić [emoji52]
Spokojnie, znam starsze dziewczyny (po 40.) które zaszły w ciążę i ją donosiły będzie dobrzeSkończyłam 37 lat, a mój mąż jest kilka lat starszy. Martwię się cały czas czy nie za późno te starania. Po wykresach temperatury zauważyłam, że moja faza lutealna ma 10-11 dni. A tak bardzo chcę tego dziecka. Ja już nawet wiem jak będzie mieć na imię. Wiem, że powinnam wyluzować i w ogóle, ale nie potrafię.
Fajnie jest mieć dzieci w podobnym wieku, bo dzieci bawią się razem, mają wspólne tematy. Przy większej różnicy niż 3 lata każde jest trochę w innej bajce.