Sandra094
Fanka BB :)
Niestety na foto nie widać tej kreski dlatego chcę zrobić jakiś bardziej czuły
Wstaw foto [emoji120]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wstaw foto [emoji120]
35 dzień cyklu zauważyłam dzisiaj przy podcieraniu śluz podbarwiony lekko krwią ale różowa wiec pewnie się rozkręca... przykro Dziewczyny którym się teraz udało co zmienilyscie w swoich staraniach ze się udało?
Pięknie!! GratulacjeDziewczyny dzisiaj 28dzien cyklu nie wytrzymałam i zrobiłam test o czułości 25. I wyszedł cień cienia cienia czy jeszcze dzisiaj mogę zrobić test o czułości 10? Jeśli tak to ile godzin nie chodzić do toalety? Na betę w tym tygodniu nie mam szans iść.
Mam nadzieję że jest czego gratulować hehe. Ja to chciałabym wszystko na już. No ale jak trzeba poczekać to trzebaPięknie!! Gratulacje
Ja bym poczekała z drugim testem do jutro rana, bo dziś te stężenie będzie mniejsze już z każdym moczem..
Hehe przypuszczam, że nie ale też bym nie pogardziła bo sama prawie 10 lat brałam tabletki antyStaram się tak myśleć. U mojej mamy zaczęła się premenopauza ok 43 lat.
Ja przez około 10lat brałam tabletki anty, zastanawiam się - czy to znaczy że mam o ten czas więcej jajeczek może ?
Dawaj fotęDziewczyny dzisiaj 28dzien cyklu nie wytrzymałam i zrobiłam test o czułości 25. I wyszedł cień cienia cienia czy jeszcze dzisiaj mogę zrobić test o czułości 10? Jeśli tak to ile godzin nie chodzić do toalety? Na betę w tym tygodniu nie mam szans iść.
Może lepiej poczekaj do rana z kolejnym testem? Chyba, że masz w domu nadmiar testów to zrób i dziś i jutro ranoDziewczyny dzisiaj 28dzien cyklu nie wytrzymałam i zrobiłam test o czułości 25. I wyszedł cień cienia cienia czy jeszcze dzisiaj mogę zrobić test o czułości 10? Jeśli tak to ile godzin nie chodzić do toalety? Na betę w tym tygodniu nie mam szans iść.
Dawaj fotę