reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Dziś 21 dc (mam cykle 29 dni). Od rana lekki ból przy spojeniu łonowym, jakby ktoś mi wbijał malutkie szpileczki. Taki lekki piekący ból. Ale samopoczucie ekstra, od paru dni jak młody Bóg :) a jak u was?

Dziewczyny dzisiaj 28dzien cyklu nie wytrzymałam i zrobiłam test o czułości 25. I wyszedł cień cienia cienia :) czy jeszcze dzisiaj mogę zrobić test o czułości 10? Jeśli tak to ile godzin nie chodzić do toalety? Na betę w tym tygodniu nie mam szans iść.
Pięknie!! Gratulacje:)
Ja bym poczekała z drugim testem do jutro rana, bo dziś te stężenie będzie mniejsze już z każdym moczem..

Staram się tak myśleć. U mojej mamy zaczęła się premenopauza ok 43 lat.
Ja przez około 10lat brałam tabletki anty, zastanawiam się - czy to znaczy że mam o ten czas więcej jajeczek może ?
Hehe przypuszczam, że nie ;) ale też bym nie pogardziła bo sama prawie 10 lat brałam tabletki anty ;)

Zamówiłam inofem i moje pytanie :) w ulotce jest napisane, że jedna saszetka dziennie, przeszukałem forum i niektóre piły 2x1. Jak u Was?

Dziewczyny dzisiaj 28dzien cyklu nie wytrzymałam i zrobiłam test o czułości 25. I wyszedł cień cienia cienia :) czy jeszcze dzisiaj mogę zrobić test o czułości 10? Jeśli tak to ile godzin nie chodzić do toalety? Na betę w tym tygodniu nie mam szans iść.
Może lepiej poczekaj do rana z kolejnym testem? Chyba, że masz w domu nadmiar testów to zrób i dziś i jutro rano ;)

reklama
Do góry