reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
35 dzień cyklu zauważyłam dzisiaj przy podcieraniu śluz podbarwiony lekko krwią ale różowa wiec pewnie się rozkręca... przykro ☹️ Dziewczyny którym się teraz udało co zmienilyscie w swoich staraniach ze się udało?

35 dzień cyklu zauważyłam dzisiaj przy podcieraniu śluz podbarwiony lekko krwią ale różowa wiec pewnie się rozkręca... przykro ☹ Dziewczyny którym się teraz udało co zmienilyscie w swoich staraniach ze się udało?

- rzuciłam w kąt testy owu
- nie używałam tym razem żelu fertilsafe, który rzekomo pomaga
- poszłam na L4, porządnie wypoczęłam, nie myślałam o pracy, zero stresu, w końcu spokojny sen
- przestałam gadać non stop o ciąży, myśleć również
- kochałam się z mężem tylko i wyłącznie z przyjemności
- odpuściłam nawet leżenie po stosunku, nogi w górze itp itd

Po prostu przestało mi AŻ tak zależeć, zaczęłam doceniać swoje życie, jak się uda to super, jak nie to też super, bo mam super męża i mam dla kogo żyć ❤ powodzenia!

Czy jest tu ktoś co ma Haschimoto a parametry tsh w normie i nie może zajść w ciąże?
Zastanawiam się czy to jest możliwą przyczyną problemów podczas starań.
A tak poza tym, która testuje 29/30 listopada?:p szukam wsparcia, aby wytrzymać;D

- rzuciłam w kąt testy owu
- nie używałam tym razem żelu fertilsafe, który rzekomo pomaga
- poszłam na L4, porządnie wypoczęłam, nie myślałam o pracy, zero stresu, w końcu spokojny sen
- przestałam gadać non stop o ciąży, myśleć również
- kochałam się z mężem tylko i wyłącznie z przyjemności
- odpuściłam nawet leżenie po stosunku, nogi w górze itp itd

Po prostu przestało mi AŻ tak zależeć, zaczęłam doceniać swoje życie, jak się uda to super, jak nie to też super, bo mam super męża i mam dla kogo żyć ❤ powodzenia!

Czyli tak ja wszyscy twierdzą, trzeba wyluzować...szkoda, że tak łatwo to tylko powiedzieć.
Poza tym to GRATULACJE !!

Dziewczyny dzisiaj 28dzien cyklu nie wytrzymałam i zrobiłam test o czułości 25. I wyszedł cień cienia cienia :) czy jeszcze dzisiaj mogę zrobić test o czułości 10? Jeśli tak to ile godzin nie chodzić do toalety? Na betę w tym tygodniu nie mam szans iść.

Czyli tak ja wszyscy twierdzą, trzeba wyluzować...szkoda, że tak łatwo to tylko powiedzieć.
Poza tym to GRATULACJE !!

Też nie mogłam tego słuchać... wyluzuj, wyluzuj... ALE JAK !? ale to się stało nawet nie wiem kiedy.. z czasem po prostu przychodzi zmęczenie, rezygnacja i pogodzenie się z obecną sytuacją... żeby końcu faktycznie wyluzować i mile się zaskoczyć 😊 trzymam kciuki !!
Dzięki 😘🙈

reklama
Do góry