reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Ostatnio przewijał się temat castagnusa i nie wiem czy to przez to że go biorę czy jest inny powód ale po pierwszym miesiącu brania moja@ skrocila się z 7 do 4 dni. Ale cykl o 1 dzień dłuższy. Bynajmniej ten ostatni. Zobaczymy co będzie dalej.

reklama
Czesc. Ja zawsze robie w labo w Ośrodku Zdrowia. W szpitalu jest troche drożej... przynajmniej u mnie w miescie. We wrzesniu z tarczycowymi placilam niecale 400zl :)
EDIT: zapomnialam jeszcze o osobnym paragonie na Zelazo 9 i Wit D3 44. Plus 5zl za pobranie krwii. Wiec wszystko mniej wiecej 430zl w moim przypadku.
Glukoza 7
Krzywa cukrowa 20
A TPO 35
A TG 35
TSH 15
FT3 18
FT4 18
PRL 28
FSH 28
LH 28
Progesteron 28
Testosteron 35
Estradiol 23
Dziękuję. Ja tsh ft3 ft4 nie muszę robić w Pl bo miałam robione w listopadzie w DE i 16.01.2020r będę miała kolejne sprawdzane tsh ft3 ft4 także to mi w Pl odpada

Witam z rana. Właśnie doczłapałam się do pracy. Miały być przytulanki a było wielkie nic. Wkurzyłam się i poszłam spać do innego pokoju. Prosić o seks nie będę.
@Jastia Słońce witamy ponownie. Może warto poszukać pomocy u innego lekarza. My podtrzymamy na duchu ale co lekarz to jednak lekarz. Witam w klubie bo mi się też dzisiaj nie chce siedzieć w pracy.

Witam z rana. Właśnie doczłapałam się do pracy. Miały być przytulanki a było wielkie nic. Wkurzyłam się i poszłam spać do innego pokoju. Prosić o seks nie będę.
@Jastia Słońce witamy ponownie. Może warto poszukać pomocy u innego lekarza. My podtrzymamy na duchu ale co lekarz to jednak lekarz. Witam w klubie bo mi się też dzisiaj nie chce siedzieć w pracy.
No co do przytulania... to nam się wczoraj udało. Ale trzeba jeszcze do niedzieli codziennie dla pewności ;))

Owu mam niby mieć za 2 dni ale od wczoraj znowu ból podbrzusza, testy owu negatywne... Już sama nie wiem czy im wierzyć..Ha ha...

Takie legendy krążą ;) Wyższy przyrost oznacza niby dziewczynkę ;) Ewentualnie bliźniaki hahaha
Jakieś marzenie o płci macie? ;)
Moj marzy o coreczce, choc z syna tez by sie cieszyl, ale to coreczka mu sie sni jak ja trzyma na rekach. Nawet w jednym "przesadzie" rowniez wyszla dziewczynka.
Blizniaki tez moga byc-moja Mama z blizniakow[emoji1787] a jej siostra rowniez urodzila blizniaki (takze dwujajowe) ale dopiero za 6 razem... Tak, lacznie ma 8 dzieci

W pon miałam pęcherzyk 12mm a dzisiaj nad ranem mnie mega zaczął boleć jajnik. I to tak boli a za chwilę przechodzi. Nie jest to jednorazowy ból a powtarzający się co jakiś czas. Co to może być?? Na owulację za wcześnie...

9 dzień... Okresu nie ma. Panikuje, nie wiem co mam robić. Zawsze coś. 24 miałam mieć owu, a tu nawet okresu nie ma [emoji3525][emoji53][emoji3525][emoji53]

reklama
Do góry