reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Ostatnio przewijał się temat castagnusa i nie wiem czy to przez to że go biorę czy jest inny powód ale po pierwszym miesiącu brania moja@ skrocila się z 7 do 4 dni. Ale cykl o 1 dzień dłuższy. Bynajmniej ten ostatni. Zobaczymy co będzie dalej.

reklama
Czesc. Ja zawsze robie w labo w Ośrodku Zdrowia. W szpitalu jest troche drożej... przynajmniej u mnie w miescie. We wrzesniu z tarczycowymi placilam niecale 400zl :)
EDIT: zapomnialam jeszcze o osobnym paragonie na Zelazo 9 i Wit D3 44. Plus 5zl za pobranie krwii. Wiec wszystko mniej wiecej 430zl w moim przypadku.
Glukoza 7
Krzywa cukrowa 20
A TPO 35
A TG 35
TSH 15
FT3 18
FT4 18
PRL 28
FSH 28
LH 28
Progesteron 28
Testosteron 35
Estradiol 23
Dziękuję. Ja tsh ft3 ft4 nie muszę robić w Pl bo miałam robione w listopadzie w DE i 16.01.2020r będę miała kolejne sprawdzane tsh ft3 ft4 także to mi w Pl odpada

Witam z rana. Właśnie doczłapałam się do pracy. Miały być przytulanki a było wielkie nic. Wkurzyłam się i poszłam spać do innego pokoju. Prosić o seks nie będę.
@Jastia Słońce witamy ponownie. Może warto poszukać pomocy u innego lekarza. My podtrzymamy na duchu ale co lekarz to jednak lekarz. Witam w klubie bo mi się też dzisiaj nie chce siedzieć w pracy.

Witam z rana. Właśnie doczłapałam się do pracy. Miały być przytulanki a było wielkie nic. Wkurzyłam się i poszłam spać do innego pokoju. Prosić o seks nie będę.
@Jastia Słońce witamy ponownie. Może warto poszukać pomocy u innego lekarza. My podtrzymamy na duchu ale co lekarz to jednak lekarz. Witam w klubie bo mi się też dzisiaj nie chce siedzieć w pracy.
No co do przytulania... to nam się wczoraj udało. Ale trzeba jeszcze do niedzieli codziennie dla pewności ;))

Owu mam niby mieć za 2 dni ale od wczoraj znowu ból podbrzusza, testy owu negatywne... Już sama nie wiem czy im wierzyć..Ha ha...

Takie legendy krążą ;) Wyższy przyrost oznacza niby dziewczynkę ;) Ewentualnie bliźniaki hahaha
Jakieś marzenie o płci macie? ;)
Moj marzy o coreczce, choc z syna tez by sie cieszyl, ale to coreczka mu sie sni jak ja trzyma na rekach. Nawet w jednym "przesadzie" rowniez wyszla dziewczynka.
Blizniaki tez moga byc-moja Mama z blizniakow[emoji1787] a jej siostra rowniez urodzila blizniaki (takze dwujajowe) ale dopiero za 6 razem... Tak, lacznie ma 8 dzieci

W pon miałam pęcherzyk 12mm a dzisiaj nad ranem mnie mega zaczął boleć jajnik. I to tak boli a za chwilę przechodzi. Nie jest to jednorazowy ból a powtarzający się co jakiś czas. Co to może być?? Na owulację za wcześnie...

9 dzień... Okresu nie ma. Panikuje, nie wiem co mam robić. Zawsze coś. 24 miałam mieć owu, a tu nawet okresu nie ma [emoji3525][emoji53][emoji3525][emoji53]

reklama
Do góry