reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Mam do Was pytanko. Czy ktoras z Was miala tak ze nie miala praktycznie nic sluzu plodnego w okolicach owulacji a i tak zobaczyly swoje upragnione 2 kreski? Teoria lekarza sie chyba potwierdza o wczesniejszej owulacji, bo jeszcze nigdy nie mialam tak, zeby miec tak sucho w tym czasie..

Mam do Was pytanko. Czy ktoras z Was miala tak ze nie miala praktycznie nic sluzu plodnego w okolicach owulacji a i tak zobaczyly swoje upragnione 2 kreski? Teoria lekarza sie chyba potwierdza o wczesniejszej owulacji, bo jeszcze nigdy nie mialam tak, zeby miec tak sucho w tym czasie..
Ja. Nigdy nie wiedziałam kiedy mam owulacje, zero objawow, zero śluzu :)

Ja zawsze miałam albo śluz w takiej ilości, że musiałam nosić podpaski, albo taka susza że ból przy stosunku. Nie byłam w stanie określić, kiedy mam owu o ile ją w ogóle miałam, bo nawet jajniki dawały o sobie znać kiedy chciały 🤯

Ale duzo kreseczek sie posypalo dziewczyny! Jestem w szoku.
Baaardzo Wam gratuluje :* ! Obysxie mialy spokojne ciaze trzymam kciuki!
Ja dzisiaj 11dc, mielismy dzialac codziennie ale po prostu wczoraj bylam tak wypompowana ze nie mialam sily ani ochoty.wyszlam o 6:30 a wrocilam do domu przed 21 bo jeszcze robie kurs. Ale z tylu glowy mialam ze moze przez to zmarnujemy znowu cykl. Przedczoraj jak pisalam mialam ten bol lewego jajnika ale jak wievzorem zrobilam test owu to byl negatyw. Wiec od 9dc robię.po tym tescie byly przytulanki ale wczoraj nie kurcze i mam wyrzuty sumienia od rana.. wgl dzisiaj zlapalam jakiegos dola ze chhyba zostane tu sama i bede sobie sama odp i doradzac hehe

Ja dzisiaj 11dc, mielismy dzialac codziennie ale po prostu wczoraj bylam tak wypompowana ze nie mialam sily ani ochoty.wyszlam o 6:30 a wrocilam do domu przed 21 bo jeszcze robie kurs. Ale z tylu glowy mialam ze moze przez to zmarnujemy znowu cykl. Przedczoraj jak pisalam mialam ten bol lewego jajnika ale jak wievzorem zrobilam test owu to byl negatyw. Wiec od 9dc robię.po tym tescie byly przytulanki ale wczoraj nie kurcze i mam wyrzuty sumienia od rana.. wgl dzisiaj zlapalam jakiegos dola ze chhyba zostane tu sama i bede sobie sama odp i doradzac hehe
Niektorzy lecą schematem co drugi dzień i też im się udaje, więc nie martw się na zapas. A i sama nie zostaniesz, ja tu ciągle jestem ;)

Ja tak mialam przez lata. Nigdy nie widzialam czy mam owu czy nie. Poznawalam po innych objawach-jak pobolewanie piersi po bokach, ktory utrzymywal sie az do @

reklama

My się dość długo staraliśmy, ciągle testy owu, zdarzało się i mierzyć temperaturę... ale w pewnym momencie byliśmy już tym tak zmęczeni, że wszystko poszło w kąt, luz psychiczny, kochalismy się wtedy kiedy mieliśmy ochotę, jak dobrze obliczylam to w cyklu, w którym się udało to w okolicy owu kochalismy się bodajże dwa razy i widzisz w tym miesiącu się udało, co i Tobie życzę ❤ ale co się naczekalismy to nasze 🤣

Do góry