reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Hej 😀 dzięki ale bardziej chodzi mi o lubrykanty zastępujące śluz płodny przy staraniach a ponoć odrzywia nasienie i wspomaga dotarcie 😃 jeżeli ktoś miał do czynienia z takim żelikiem to poproszę o odpowiedź 😚

reklama
Hej [emoji3] dzięki ale bardziej chodzi mi o lubrykanty zastępujące śluz płodny przy staraniach a ponoć odrzywia nasienie i wspomaga dotarcie [emoji2] jeżeli ktoś miał do czynienia z takim żelikiem to poproszę o odpowiedź [emoji9]
mozesz spróbować takiego żelu. Przy clo niestety efektem ubocznym jest brak śluzu płodnego i małe/cienkie endometrum. Jak u Ciebie wyglada endometrium?

Hej dziewczyny nie wiem czy mnie pamiętacie.. Miałam się odezwać jak będą II kreski ale nie wytrzymałam i oto jestem :) . Ostatnia moja wizyta u gin była w 13 dc stwierdził że jutro tj w 14 dc pecherzyk pęknie na recepcie napisał żeby się przytulać od wtorku do piątku tak też robiliśmy na odchodne powiedział, że następna wizyta jestem w ciąży. W sobotę 23.11 powinnam dostać @ co do objawów od tamtego poniedziałku temp 37.1-36.9, dziś ból w pachwinie, w piątek jakby jajnik bolał, piersi bez zmian. Jak w sobotę nie przyjdzie@ to zatestuje w niedzielę. Ale łeb mam strasznie zryty tylko bym płakała za chwilę jest ok sama ze sobą nie wytrzymuje
A dodam że w tym cyklu jeszcze brałam duphaston 2x1 10mg

A ja dalej czekam na @ spóźnia się już jakiś tydzień.. A mogłaby już przyjść żebym mogła znowu się starać a takto... :/ dam jej jeszcze parę dni jak nie to w nast tyg idę do ginekologa :/ nie wiem co mi się zaś poje..alo:/

Hej [emoji3] dzięki ale bardziej chodzi mi o lubrykanty zastępujące śluz płodny przy staraniach a ponoć odrzywia nasienie i wspomaga dotarcie [emoji2] jeżeli ktoś miał do czynienia z takim żelikiem to poproszę o odpowiedź [emoji9]
To jest taki żel wspomaga poruszanie się plemnikom i pomaga dłużej przetrwać plemnikom w pochwie, do tego super poślizg jeśli się na problem ze sluzem

Hej dziewczyny nie wiem czy mnie pamiętacie.. Miałam się odezwać jak będą II kreski ale nie wytrzymałam i oto jestem :) . Ostatnia moja wizyta u gin była w 13 dc stwierdził że jutro tj w 14 dc pecherzyk pęknie na recepcie napisał żeby się przytulać od wtorku do piątku tak też robiliśmy na odchodne powiedział, że następna wizyta jestem w ciąży. W sobotę 23.11 powinnam dostać @ co do objawów od tamtego poniedziałku temp 37.1-36.9, dziś ból w pachwinie, w piątek jakby jajnik bolał, piersi bez zmian. Jak w sobotę nie przyjdzie@ to zatestuje w niedzielę. Ale łeb mam strasznie zryty tylko bym płakała za chwilę jest ok sama ze sobą nie wytrzymuje
A dodam że w tym cyklu jeszcze brałam duphaston 2x1 10mg
To trzymam kciuki aby się udało [emoji110][emoji110]

Ja jeszcze 2 dni duphaston 2x1 i niedziela, poniedziałek miesiączka ma być.

Póki co duphaston w podwyższonej dawce wyeliminował plamienia pod czas zażywania duphastonu [emoji846]ale plamilam od 12dc do 15dc. [emoji848]

A ja dalej czekam na @ spóźnia się już jakiś tydzień.. A mogłaby już przyjść żebym mogła znowu się starać a takto... :/ dam jej jeszcze parę dni jak nie to w nast tyg idę do ginekologa :/ nie wiem co mi się zaś poje..alo:/
U mnie dziś 8 dzień spozniania. Nigdy, przenigdy tak nie miałam. Jestem wściekła [emoji53]

reklama
U mnie dziś 8 dzień spozniania. Nigdy, przenigdy tak nie miałam. Jestem wściekła [emoji53]
Jak to możliwe? Przeczytałam wczoraj tutaj na forum, że któraś z dziewczyn nie dostała @, poszła do gina i okazało się że jest pęcherzyk, czyli cykl wystartował bez krwawienia? Organizm i zasady jakimi się kieruje są dla mnie czarną magią.

Do góry