reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Mam pytanie do dziewczyn, ktore zobaczyly juz swoje upragnione dwie kreski. Jak czesto kochalyscie sie w trakcie owu? Polecaja aby przytulac sie co 2-3 dni a jak jest u Was? A moze w trakcie owu wieksze szanse sie ma gdy przytua sie codziennie?

reklama
Mam pytanie do dziewczyn, ktore zobaczyly juz swoje upragnione dwie kreski. Jak czesto kochalyscie sie w trakcie owu? Polecaja aby przytulac sie co 2-3 dni a jak jest u Was? A moze w trakcie owu wieksze szanse sie ma gdy przytua sie codziennie?
Ja dzisiaj ujrzałam drugą słaba kreseczkę ale jeśli wynik jutro się potwierdzi to będę w 100 % pewna ciąży i mogę powiedzieć że w trakcie dni płodnych przytulanie było 2-3 razy :) wtedy kiedy mieliśmy ochotę a nie kiedy trzeba było i na siłę :)

Ja jak cykl był nieudany to co drugi dzień sje przytulalam . W tym cyklu codziennie w czasie około owulacyjnym i się udało

Cześć wszystkim 😚 jestem Justyna i tak jak wy staramy się o dziecko 😃 Ale niestety 9 miesiąc jest dla mnie najtrudniejszy bo kolejny raz jedna kreska ostatnia próba na Clo i czeka mnie centrum niepodległości ale jestem dobrej myśli że może tam nam pomogą 😃

Dziewczyny mam pytanie czy stosowałyście lubrykanty zastępujące śluz płodny? Bo ja z tym mam problem progesteron i prolaktyna ok a śluzu brak. I czytałam że są i pomagają ale czy wy możecie mi podpowiedzieć czy warto? 😘

Ja to w ogóle tak w śmiesznym czasie zachodzilam w ciążę.Pierwszy raz rok po ślubie kiedy ostatni miesiąc daliśmy sobie wolnego i mieliśmy iść się przebadać i wtedy ciąża,drugi raz pół roku clo i nic nie drgnęło, lekarz dal mi szansę dwa miesiące naturalnie i od stycznia inseminacja i w styczniu 2kreski, trzeci raz zmieniłam lekarza dal mi nowe leki i powiedział pół roku i in vitro,a ja po roku urodzilam zdrową córeczkę.Teraz też ginekolog powiedziała 3 miesiące i "bierzemy się za Ciebie "No i zobaczymy narazie minął miesiąc.

Każdy ma inne poglądy.Moja koleżanka zaszła na wyjeździe kiedy dwa dni nie wychodzili z łóżka.Drugiej wystarczył tylko jeden raz bo miała akurat infekcje wiecej nie mogla,a mi kiedyś taki staruszek lekarz powiedział że najlepiej co 1,5 dnia.

reklama
Dziewczyny mam pytanie czy stosowałyście lubrykanty zastępujące śluz płodny? Bo ja z tym mam problem progesteron i prolaktyna ok a śluzu brak. I czytałam że są i pomagają ale czy wy możecie mi podpowiedzieć czy warto? [emoji8]
Ja się nie staram ale używam od czasu do czasu żelu. Zdjęcie wklejam ponizej. Jednym słowem jest mega. [emoji846]
1574115931838.jpeg

Do góry