martini87
Fanka BB :)
@GabrielaNowak85 gratuluję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć! No niestety nikt ci nie zagwarantuje,jak potoczy się twój cykl po odstawieniu ja jestem już trzeci po odstawieniu, ale tak myśląc o staraniu to drugi i lipa ale ja się nie martwię, mam jeszcze trochę czasu co ma być to będzieCześć dziewczyny.. ja Was podczytuje, choć sama się jeszcze nie staram.. dostanę zgodę prawdopodobnie dopiero w styczniu, bo już jestem po kilku poronieniach i mam teraz torbiel na jajniku.. Powiedzcie mi z doświadczenia, czy owulacja będzie w pierwszym cyklu po odstawieniu tabletek? Gratulacje dla Wszystkich Mamusek, którym wyszły pozytywne testy
No pewnie że lepiej ale ciekawość zabija na szczescie nie mam w domu bo pewnie juz bym nie wytrzymala. No nic czekamW 25, z tym że cykle mam 23dniowe. Brzuch nadal dziwnie mnie ciągnie, jutro idę na betę nie lepiej się wstrzymać do dnia planowanej?
I to niby tylko 3 dni, a dłuży się pewnie niemiłosiernie. Ja poleciałam z psem do apteki bo nie mogłam już wytrzymać.No pewnie że lepiej ale ciekawość zabija na szczescie nie mam w domu bo pewnie juz bym nie wytrzymala. No nic czekam
Wierze! Mnie zastanawia stan cery bo ja nigdy przysięgam nigdy nie mam wyprysków a tu nagle mnie wysypało, kosmetyków nie zmieniałam i się pojawiły myśli że może się udało. Szyjka jest tak jakby pośrodku ani nisko ani wysoko a wczoraj miałam skurcze okresowe a dziś już nic kompletnie żadnego bólu nawet nie czuję się okresowo a mnie zawsze męczy okropny PSM. No i zrobiłam się płaczliwa. Wczoraj płakałam bez powodu zupełnie. Siedziałam sobie i nagle zachciało mi się płakać.I to niby tylko 3 dni, a dłuży się pewnie niemiłosiernie. Ja poleciałam z psem do apteki bo nie mogłam już wytrzymać.
A mi akurat wyszło odwrotnie, zawsze przed okresem coś tam się zrobiło, a w tym cyklu nie miałam nawet jednego malutkiego pryszcza. Ból brzucha inny niż w PMSie, bardziej uczucie ciągnięcia a nie typowy ból, a PMS miałam zawsze dość na bogato. A, pisałam gdzieś tutaj że poryczałam się oglądając jakiś tvnowski serial a beta by nie wyszła już?Wierze! Mnie zastanawia stan cery bo ja nigdy przysięgam nigdy nie mam wyprysków a tu nagle mnie wysypało, kosmetyków nie zmieniałam i się pojawiły myśli że może się udało. Szyjka jest tak jakby pośrodku ani nisko ani wysoko a wczoraj miałam skurcze okresowe a dziś już nic kompletnie żadnego bólu nawet nie czuję się okresowo a mnie zawsze męczy okropny PSM. No i zrobiłam się płaczliwa. Wczoraj płakałam bez powodu zupełnie. Siedziałam sobie i nagle zachciało mi się płakać.
Ja zaszłam w pierwszym cyklu po odstawieniu.Cześć dziewczyny.. ja Was podczytuje, choć sama się jeszcze nie staram.. dostanę zgodę prawdopodobnie dopiero w styczniu, bo już jestem po kilku poronieniach i mam teraz torbiel na jajniku.. Powiedzcie mi z doświadczenia, czy owulacja będzie w pierwszym cyklu po odstawieniu tabletek? Gratulacje dla Wszystkich Mamusek, którym wyszły pozytywne testy
Pewnie by już wyszła dla dla mnie labo to ostateczność bo mam dosyć daleko. No trudno muszę być cierpliwa. Cieszyłabym się jakby się udało chociaż boję się strasznie bo czeka mnie konfrontacja z byłym pracodawcą i przywracanie na etat niby formalność ale bardzo się tym denerwuję więc z jednej strony bardzo chce już wiedzieć a z drugiej boję się. Czy ktoś zrozumie kobiety?A mi akurat wyszło odwrotnie, zawsze przed okresem coś tam się zrobiło, a w tym cyklu nie miałam nawet jednego malutkiego pryszcza. Ból brzucha inny niż w PMSie, bardziej uczucie ciągnięcia a nie typowy ból, a PMS miałam zawsze dość na bogato. A, pisałam gdzieś tutaj że poryczałam się oglądając jakiś tvnowski serial a beta by nie wyszła już?