reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Tak tak wiem [emoji2957] chodzi mi o to ze beta ładna a test o czułości 25 wyszedł blady
Bo w moczu pewnie jak masz hormon około 30 to jest dobrze. W krwi zawsze jest więcej hormonu bo najpierw pojawia się w krwi. Tak samo np jak beta w krwi wynosi np 44 to u nie których kobiet w moczu może nie być jeszcze tego hormonu albo jest np malutka ilość i dlatego testy wychodzą negatywne lub bardzo blade kreski.

reklama
Czesc Dziewczyny, ja jestem aktualnie 13dc i intensywnie robie testy owu. Jesli ktoras z Was sie waha czy kupowac drozsze z Rossmana czy pakiet z allegro w duzo nizszej cenie, zrobilam dla was porownanie:) Tansza wersja to ten węższy test.

Załączniki

• IMG_20191118_181055.jpg
    IMG_20191118_181055.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 102
Czesc Dziewczyny, ja jestem aktualnie 13dc i intensywnie robie testy owu. Jesli ktoras z Was sie waha czy kupowac drozsze z Rossmana czy pakiet z allegro w duzo nizszej cenie, zrobilam dla was porownanie:) Tansza wersja to ten węższy test.
No ta kreska na szerszym tescie jest bardziej widoczna. Myślę że jutro lub po jutrze powinien być pozytyw na 100%

Bo w moczu pewnie jak masz hormon około 30 to jest dobrze. W krwi zawsze jest więcej hormonu bo najpierw pojawia się w krwi. Tak samo np jak beta w krwi wynosi np 44 to u nie których kobiet w moczu może nie być jeszcze tego hormonu albo jest np malutka ilość i dlatego testy wychodzą negatywne lub bardzo blade kreski.
Ja mialam bete 44,84 a kreska na tescie byla delikatna :) test z czuloscia 10

Cześć dziewczyny.. ja Was podczytuje, choć sama się jeszcze nie staram.. dostanę zgodę prawdopodobnie dopiero w styczniu, bo już jestem po kilku poronieniach i mam teraz torbiel na jajniku.. Powiedzcie mi z doświadczenia, czy owulacja będzie w pierwszym cyklu po odstawieniu tabletek? Gratulacje dla Wszystkich Mamusek, którym wyszły pozytywne testy :)

Tak masz racje

reklama
Do góry