HappyBabyMama
Fanka BB :)
Czy któraś z was ma długie cykle? Około 34/35 dni? Kiedy macie owulacje? W którym dniu najczęściej?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam ostatni cykl 35dniowy a poprzedni 40 dniowy i szczerze mówiąc nie mam pojęcia kiedy mam owolacje i czy mój normalny cykl czyli 29dniowy wróci, a może nie zdąży hehehCzy któraś z was ma długie cykle? Około 34/35 dni? Kiedy macie owulacje? W którym dniu najczęściej?
Ja miałam takie cykle. Ale nie wiem czy miałam owu bo paski owu mi nie wychodziły temperatury wtedy nie mierzyłam i monitoringu nie miałam. A samych objawów owulacyjnych i koloowukacyjnych nie mam od kad zaczęłam miesiączkowac.Czy któraś z was ma długie cykle? Około 34/35 dni? Kiedy macie owulacje? W którym dniu najczęściej?
Ja dla potwierdzenia ciąży zrobiłam test płytkowy, już żadnego badania z krwi... Czekałam i poszłam w 8tc, serduszko biłoDlatego ja tez kiedys pisalam.
Nie chce testow, nie chce latac wcześniej po lekarzach.
Chciałabym sie dowiedziec np w 7-8 tygodniu jak jest juz serduszko.
Bo jedna ciaze donosilam to wiem ze jesli przetrwam te 5-6 tygodni w drugiej to później bedzie już dobrze.
Ja jestem w 16tc, też ciężko mi tak do końca się cieszyć...Różnie bywa...
Moja znajoma najpierw poronila na początku, a druga ciążę w 5 miesiącu... To był szok. Teraz jest w kolejnej ciązy i nawet się jesscze z niczego nie cieszy.
Ja nie wiem czy jutro testować, czy w niedziele, czy w ogóle... jakoś opadły mi te dobre myśli.. jajnik prawy lekko czasem zakłuje, piersi dzisiaj zaczęły boleć i mam mleczny śluz a wcześniej przezroczysty i plecy bolą i dzisiaj miałam w pewnej chwili atak śmiechu ze się popłakałam przez śmiech a za chwile chciało mi się płakać i już nie wiem czy to może być ciąża... czasem tez tak miałam przed okresemDziewczyny testujące jutro, jak u Was sytuacja i przeczucia? Ja mam stresa przed oglądaniem testu [emoji16]
Gratulacje!!! Jakie długie mialas cykle i jakie objawy?Slabo widac, ale jakas linia tam jest.Zobacz załącznik 1045830Zobacz załącznik 1045831
Ja jestem w 1 ciąży, leci właśnie 12 tydzień. Myślę, że może względny spokój osiągniemy w momencie kiedy dzidziuś będzie już na tyle rozwinięty, że mógłby się w każdej chwili urodzić.Ja dla potwierdzenia ciąży zrobiłam test płytkowy, już żadnego badania z krwi... Czekałam i poszłam w 8tc, serduszko biło
Ja jestem w 16tc, też ciężko mi tak do końca się cieszyć...
Ciąża po stracie wygląda zupełnie inaczej...