Gratuluję! Przejdź się na Betę jak masz możliwość.Slabo widac, ale jakas linia tam jest.Zobacz załącznik 1045830Zobacz załącznik 1045831
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluję! Przejdź się na Betę jak masz możliwość.Slabo widac, ale jakas linia tam jest.Zobacz załącznik 1045830Zobacz załącznik 1045831
Mi tez lekarze mowia zd mam mlodsza ciaze... Zobaczymy z czasem... Na dniach usgUspokoiłaś mnie, i to bardzo. Wierzę, że zobaczę maluszka i mocno bijące serduszko w mikołajki. Ot, taki cudowny prezent
Pokaż namMialam testowac jutro, ale zaniepokoily mnie objawy. Bol podobny do boli przed @, ale jakby lzejszy i mniej pulsujacy. Ciagnacy jajnik.
Zrobilam test i mam blada, cieniutka i rozowa kreske.
DziękujęTeż mam tyłozgięcie, ale nie miałam z tym problemów w ciąży. U ciebie tez będzie dobrze, zobaczysz :-)
Po cichu gratuluje. Ja widzeSlabo widac, ale jakas linia tam jest.Zobacz załącznik 1045830Zobacz załącznik 1045831
Ja to samo nie wiem czy jutro zatestuje bo się boje [emoji23]Dziewczyny testujące jutro, jak u Was sytuacja i przeczucia? Ja mam stresa przed oglądaniem testu [emoji16]
Pokaż nam
Też kiedyś myślałam że jak przekrocze magiczne 12 tygodni to już później nic się nie stanie.... Nie mogłam się bardziej mylić ;/Dlatego ja tez kiedys pisalam.
Nie chce testow, nie chce latac wcześniej po lekarzach.
Chciałabym sie dowiedziec np w 7-8 tygodniu jak jest juz serduszko.
Bo jedna ciaze donosilam to wiem ze jesli przetrwam te 5-6 tygodni w drugiej to później bedzie już dobrze.
Gratuluję! Przejdź się na Betę jak masz możliwość.