Różamama
Fanka BB :)
Zdarzało Wam się, że po owulacji bolał Was jajnik, z którego była owulacja?
Mnie właśnie pobolewa i już się martwię, że to jakaś torbiel -,-
Ja tak mam co miesiąc [emoji3]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zdarzało Wam się, że po owulacji bolał Was jajnik, z którego była owulacja?
Mnie właśnie pobolewa i już się martwię, że to jakaś torbiel -,-
to dobra informacja, to znaczy, że to chyba normalneJa tak mam co miesiąc [emoji3]
Zrobię w sobotę bo dziś dopiero 27dc jeśli licząc to krwawienie od 18 października za okres. Dziś jeszcze sprawdzę szyjkę tak z ciekawości.Może warto zrobić test lub lecieć na betę?
Ok to czekam na wieści w postaci dwuch kreseczek. [emoji3526]Zrobię w sobotę bo dziś dopiero 27dc jeśli licząc to krwawienie od 18 października za okres. Dziś jeszcze sprawdzę szyjkę tak z ciekawości.
Ja miałam plamienia od 12dc do 15dc a od 16dc zażywam duphaston 2x1 przez 10 dni.Dobra to ja jak nie dostanę okresu do soboty to też zrobię. Wczoraj od południa do dziś do południa miałam mini plamienie brązowe... Więc pewnie ta franca idzie...
Ja 21 DC i piersi bolą od wczoraj więc pewnie nadchodzi @ kijowo...Heeej @Katusiaa, ja też w 20dc, ale po ostatnim rozregulowaniu nawet nie wiem kiedy mi okres powinien startować. Miałam objawy MPS ale właśnie gdzieś poszły i czuję się zupełnie normalnie, humorek dobry i ludzie mi mówią że ładnie wyglądam