Różamama
Fanka BB :)
U mnie chyba będzie dupa bo szyjka raczej nisko i otwarta ale śluz jakby płodny nic z tego nie rozumiem.
U mnie niestety to samo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie chyba będzie dupa bo szyjka raczej nisko i otwarta ale śluz jakby płodny nic z tego nie rozumiem.
[emoji23][emoji23][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]bolało cię prawe udo i pachwina? i ból nasilał się jak podnosiłaś nogę do góry? Uffff. Ja już sobie wymyślałam różne dolegliwości
Ehh ja dalej nie wiem jak wy tą szyjkę badacie
dziewczyny,
miałyście kiedyś przy owulacji ból jajnika ale aż taki, że bolało Was całe udo i pachwina?
Nie słyszałam o takie zależności.Powiedzcie mi, bo gdzies kiedys przeczytałam ze po poronieniu łatwo jest zajsc w ciaze w pierwszym cyklu. Czy to prawda?
Podobno często tak jest. Akurat u mnie się nie udało, wręcz przeciwnie - prawdopodobnie pod wpływem nagłego wahania hormonów zrobił mi się polip endometrium, który (przy tej wielkości, którą miałam) praktycznie uniemożliwia zagnieżdżenie zarodka. Proponuję udać się do lekarza po ustaniu krwawienia i wykonać usg przezpochwowo. Jak będzie ok i fizycznie, i psychicznie to do dziełaPowiedzcie mi, bo gdzies kiedys przeczytałam ze po poronieniu łatwo jest zajsc w ciaze w pierwszym cyklu. Czy to prawda?
Powiedzcie mi, bo gdzies kiedys przeczytałam ze po poronieniu łatwo jest zajsc w ciaze w pierwszym cyklu. Czy to prawda?
To same dobre wiadomosci. Kochana, ja wiedzialam ze tak bedzie. Chlopy nie sa glupie tylko "chlopaki nie placza"Dziewczyny pogadalam z moim W.
Boze jak mi lzej.
Powiedział ze jego tez to boli tylko inaczej niz mnie.
Dalej chce sie starac i wierzy ze sie uda.
Tak strasznie się ciesze ze go mam..
Teraz tylko czekac az krwawienie przejdzie