reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Pijecie kawę?
Jak będziecie w ciąży to zamierzacie dalej pic, jeśli to robicie, czy przestać?
Różne opinie na ten temat można przeczytać

Pijecie kawę?
Jeżeli pijesz dużo kawy, to takie nagłe odstawienie wcale nie będzie dobre. Ja piłam trzy kawy dziennie, teraz piję jedną. Bardzo posmakowala mi mleczna inka.

Pijecie kawę?

Ja przed 1 ciążą nie cierpiałam kawy a jak zaszłam w ciąże to nie wiem dlaczego ale mi smakowała i tak się nauczyłam pic kawy ( kawa - mam na myśli tą chemię rozpuszczalna nescafe [emoji23]) wiec odpowiadając na pytanie ja piłam rozpuszczalną a co do prawdziwej kawy to mówią ze można ale wiadomo z umiarem

Pijecie kawę?
Można pić, ale z umiarem. Choć ja przed ciążą piłam kilka dziennie, a jak zaszłam, to pewnego dnia mnie odrzuciło i teraz przeszkadza mi nawet zapach.

Hmm ja wcale nie piję kawy nałogowo, jedną w tygodniu może. Nie czuję żadnej zmiany w ilości energii a smaku kawy nie lubię za bardzo. Palę niestety iqosa, ale oczywiście odstawię jak tylko pojawią się dwie kreski. Jestem w 19dc, czuję się fatalnie, bolą mnie piersi, spałabym chętnie z 15 godzin na dobę a brzuch już mnie rwie na okres :-( :(

Dziewczyny to nie jest tak ze moj W. jest jakis zly.
To najlepszy facet jakiego moglam poznac.
Widzi po mnie kiedy jest cos nie tak, stara się poprawic humor, pomaga mi..
Wiele dla mnie poswiecil i poswieca nadal.
Potrafil pojechac na drugi koniec polski na turniej, przegrac specjalnie po to zeby szybciej wrocic do mnie.
Nie moglam wymarzyc lepszego.
Wiadomo ze kłótnie tez sie zdarzaja, on tego nie lubi ciagnac a ja potrafie sie wylaczyc i nawet przez caly dzien nie odezwac do niego.
Teraz w ciazy hormony mi szaleja, jest tragicznie, moze wyolbrzymiam..bardzo dobieram do siebie, wyje...no cos strasznego..

Pijecie kawę?
Ja w ogóle nie piję, bo nie lubię. Ostatnio czytałam, że 2 filiżanki kawy dziennie poprawiają jakość nasienia u mężczyzn (wg amerykańskich badań). A u kobiet kawa to raczej działa negatywnie na płodność.

reklama
Do góry