reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Ja jestem kawoszem ale od dnia gdy zobaczylam 2 kreski przestalam pic. Odstawilam od razu. Owszem odbilo sie to bolem glowy ale juz jest ok. Pije inke z mlekiem i herbate z sokiem z pigwy lub maliny. Jak bede miala ochote to sobie slaba kawe zrobie 🙂
Wiecie to jest tak, ze nie mozna nagle sobie odmawiac wszystkiego bo ciaza. Brzmi jakbysmy przechodzily na drastyczna diete, a ciaza to nie choroba. Sa przypadki ze baby bija i pala i rodza zdrowe dzieci, zatem wychodze z zalozenia ze wszystko dozwolone ale z glowa 😉

reklama
A mi się pierwszy raz okres spóźnia
.. akurat wtedy kiedy wiem że. A milion % nie z powodu ciąży.
Chciałabym już zacząć nowy cykl coś zacząć działać, a tak czeeeeeekam i się doczekać nie mogę [emoji6] mam nadzieję że to będzie ostatni okres [emoji6]
I modlę się żeby znowu nam się wyskoczyło nic w dni płodne.

reklama
A co do kawy to mnie odrzuciło od kawy na cały okres ciąży. To był też mój pierwszy objaw. Byłam na wycieczce z rodzicami. Ja już wiedziałam o ciąży ale nikomu nie powiedziałam. Czekałam na pierwsze USG. Zawsze dzień zaczynam od kawy. Zamówiłam kawę na śniadaniu, kelner przyniósł ja spróbowałam i po prostu smakowała obrzydliwie, powiedziałam kelnerowi żeby przyniósł jakąś inna, przyniósł, a ta druga też ohyda. Rodzice spróbowali tych kaw i mówili że smakują normalnie [emoji846] mama bardzo dziwnie na mnie patrzyła ale się nie domyśliła, dlatego, że dzień wcześniej byliśmy na testowaniu win i udawałam że pije [emoji6]

Do góry