reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Ja jestem kawoszem ale od dnia gdy zobaczylam 2 kreski przestalam pic. Odstawilam od razu. Owszem odbilo sie to bolem glowy ale juz jest ok. Pije inke z mlekiem i herbate z sokiem z pigwy lub maliny. Jak bede miala ochote to sobie slaba kawe zrobie 🙂
Wiecie to jest tak, ze nie mozna nagle sobie odmawiac wszystkiego bo ciaza. Brzmi jakbysmy przechodzily na drastyczna diete, a ciaza to nie choroba. Sa przypadki ze baby bija i pala i rodza zdrowe dzieci, zatem wychodze z zalozenia ze wszystko dozwolone ale z glowa 😉

reklama
A mi się pierwszy raz okres spóźnia
.. akurat wtedy kiedy wiem że. A milion % nie z powodu ciąży.
Chciałabym już zacząć nowy cykl coś zacząć działać, a tak czeeeeeekam i się doczekać nie mogę [emoji6] mam nadzieję że to będzie ostatni okres [emoji6]
I modlę się żeby znowu nam się wyskoczyło nic w dni płodne.

reklama
A co do kawy to mnie odrzuciło od kawy na cały okres ciąży. To był też mój pierwszy objaw. Byłam na wycieczce z rodzicami. Ja już wiedziałam o ciąży ale nikomu nie powiedziałam. Czekałam na pierwsze USG. Zawsze dzień zaczynam od kawy. Zamówiłam kawę na śniadaniu, kelner przyniósł ja spróbowałam i po prostu smakowała obrzydliwie, powiedziałam kelnerowi żeby przyniósł jakąś inna, przyniósł, a ta druga też ohyda. Rodzice spróbowali tych kaw i mówili że smakują normalnie [emoji846] mama bardzo dziwnie na mnie patrzyła ale się nie domyśliła, dlatego, że dzień wcześniej byliśmy na testowaniu win i udawałam że pije [emoji6]

Do góry