reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Któraś wcześniej polecała aplikacje t time. Niestety nie znalazłam aplikacji, ale po wpisaniu w google znalazło mi stronkę. Z ciekawości weszłam i dowiedziałam się, E jeżeli chce mieć dziewczynkę to powinnam uprawiać bardzo mało seksu. Strasznie mnie to rozśmieszyło [emoji23] co o tym myślicie? [emoji846]
To ja pisalam o aplikacji i stronce tej. Nie wiem czy to zabawne, bowiem nawet jest temat na forum czy mozna sobie zaplanowac plec dziecka. I podobno mozna!! Nie jedna z moich kolezanek mowila ze staraly sie z mezami w konkretne dni omijajac lub wlasnie strzelajac a owu i wychodzilo im to co chcieli. Wiec cos w tym musi byc.

reklama
Szyjka na owu jest wysoka to już wiem. Robiłam też równocześnie testy owulacyjne i w dzień kiedy szyjka była bardzo miękka prawie jakby jej nie było miałam test pozytywny. Na drugi dzień test juz negatywny szyjka bardziej wyczuwalna i twardsza. I teraz się zastanawiam bo test owu ma przepowiadać przyszła owulke a u mnie jakby były równocześnie. Teraz po kilku dniach szyjka się obniżyła już zauważalnie-ona się później podnosi jakby doszło do zapłodnienia/zagnieżdżenia?

W sumie aż mnie korci żeby spróbować
emoji6.png
Probuj. My z mezem przytulalismy sie od 12dc wiec zobaczymy co z tego wyjdzie :)
Oj myślałam że @ juz nie ujrzysz po swoim urlopie. Przykro. Przytulam.
A ja 5 dni po terminie @. Dziś pojawił się obfity śluz i lekkie bóle podbrzusza i tyle....
Whaaaat?
Miałaś betę> 40..... Nie kumam
Zycze tego :) ano nie wyszedl ale wydaje mi sie ze we krwi jest wieksze stezenie niz w moczu, gdzie hormon jest przefiltrowany :D

Szyjka na owu jest wysoka to już wiem. Robiłam też równocześnie testy owulacyjne i w dzień kiedy szyjka była bardzo miękka prawie jakby jej nie było miałam test pozytywny. Na drugi dzień test juz negatywny szyjka bardziej wyczuwalna i twardsza. I teraz się zastanawiam bo test owu ma przepowiadać przyszła owulke a u mnie jakby były równocześnie. Teraz po kilku dniach szyjka się obniżyła już zauważalnie-ona się później podnosi jakby doszło do zapłodnienia/zagnieżdżenia?
Ja sie sama juz nie znam. Raz byla wysoko, raz nizej. Ja sie nie znam 😁 wydaje mi sie ze powinno sie przez kilka cykli badac szyjke aby miec pelne rozeznanie

To ja pisalam o aplikacji i stronce tej. Nie wiem czy to zabawne, bowiem nawet jest temat na forum czy mozna sobie zaplanowac plec dziecka. I podobno mozna!! Nie jedna z moich kolezanek mowila ze staraly sie z mezami w konkretne dni omijajac lub wlasnie strzelajac a owu i wychodzilo im to co chcieli. Wiec cos w tym musi byc.
A możesz dać screena jak wygląda ta aplikacja? Bo nie mogę znalezc

No i witam się z wami I kreseczka.
Moj organizm postawił spłata figla.
Od 4 lat, od porodu regularne cykle co 28 dni. A tu pyk 30 dzien i nic. Ani kreski, ani okresu [emoji17][emoji17]
Pozostało w tym miesiącu czekać na tą malpe.
1573371484887.jpeg

reklama
Do góry