reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Załączniki

• EE8AE570-3496-42D0-9497-829DF55DE968.jpeg
    EE8AE570-3496-42D0-9497-829DF55DE968.jpeg
    509,5 KB · Wyświetleń: 121
reklama
Czy Wasze kalendarzyki w telefonie się sprawdzają? Jakich używacie?
ps. Mnie tez od owulacji bolą jajniki raz prawy, raz lewy. Dzisiaj zauważyłam biały śluz, ale taki miałam miesiąc temu tez przed okresem i nic z tego nie wyszło... okres dopiero za 9 dni, dzisiaj jak zrobiłam sobie drzemkę popołudniu to miałam ból jajnika prawie jak na okres, który mnie obudził, ale tylko przez chwilkę, a teraz tylko ciągnący... 🧐 Nie mierze temperatury, ani nie robię testów owulacyjnych, biorę tylko pragna start, zobaczymy co przyniesie ten cykl :) trzymajcie kciuki bo to dopiero albo aż 4 cykl starań

ps. Mnie tez od owulacji bolą jajniki raz prawy, raz lewy. Dzisiaj zauważyłam biały śluz, ale taki miałam miesiąc temu tez przed okresem i nic z tego nie wyszło... okres dopiero za 9 dni, dzisiaj jak zrobiłam sobie drzemkę popołudniu to miałam ból jajnika prawie jak na okres, który mnie obudził, ale tylko przez chwilkę, a teraz tylko ciągnący... [emoji3166] Nie mierze temperatury, ani nie robię testów owulacyjnych, biorę tylko pragna start, zobaczymy co przyniesie ten cykl :) trzymajcie kciuki bo to dopiero albo aż 4 cykl starań
Mój cykl ma 30-33 dni. Aplikacja mój kalendarzyk wyznacza mi idealnie owulacje. Potwierdzone przez trzy cykle z testami owulacyjnymi.

Mój cykl ma 30-33 dni. Aplikacja mój kalendarzyk wyznacza mi idealnie owulacje. Potwierdzone przez trzy cykle z testami owulacyjnymi.
Mój cykl jest podobny, nawet czasami się jeszcze wydłuża... 😒 nie mogę znaleźć tego kalendarzyka... ja używam flo i Bella, ale już sama nie wiem czy im wierzyć 🧐🧐

reklama
ps. Mnie tez od owulacji bolą jajniki raz prawy, raz lewy. Dzisiaj zauważyłam biały śluz, ale taki miałam miesiąc temu tez przed okresem i nic z tego nie wyszło... okres dopiero za 9 dni, dzisiaj jak zrobiłam sobie drzemkę popołudniu to miałam ból jajnika prawie jak na okres, który mnie obudził, ale tylko przez chwilkę, a teraz tylko ciągnący... 🧐 Nie mierze temperatury, ani nie robię testów owulacyjnych, biorę tylko pragna start, zobaczymy co przyniesie ten cykl :) trzymajcie kciuki bo to dopiero albo aż 4 cykl starań
Ja mam identycznie. Pobolewają mnie całe podbrzusze. Na zmianę lewy i prawy jajnik .
Mój kalendarzyk w telefonie się sprawdza a mam Clue

Do góry