reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Hej!
Gratuluje Wam dziewczyny! W tym mcu mega wysyp!
Ja 26dc i teraz pojawil mi sie sluz zabarwiony krwia. Az sie poplakalam jesli to @ sie rozkreca.. ale nigdy nie mialam takich cykli krotkich.. brzuch mnie o dziwo nie boli jak zawsze przed.
Tak jak dziewczyny pisaly, tez wolalabym widziec negatyw niz pozytyw a pozniej nie.. wspolczuje. Ale jestesmy w tych sprawach bezradni.wszystko mamy juz zapisane co nas w zyciu czeka.
Jestem bardzo zmeczona, zjem rogala swietomarcinskiego i spadam spac.
Mam nadzieję że to nie @...
Ale mi ślinka cieknie. Uwielbiam. To oryginalny z Poznania??? :)

Cykl 17 dni? Nie słyszałam jeszcze o tak krótkim. Konsultowałaś to z lekarzem?
Ach, nie konsultowałam. Pierwszy raz w życiu miałam tak krótki cykl. Zapisałam do lekarza i idę w środę. Byłam w takim szoku że trafił mnie szlag, nie dlatego, że okres w tezy światy, tylko dlatego że mój okres to istny dramat. Pozdrawiam piątkowo :-)

Witam nowe kolezanki. Ja sie przebudzilam i postanowilam coa naskrobac dla Was o 2 nad ranem. Pytacie o aplikacje wyliczajaca dni owu: ja bazowalam na 2 (Owuview oraz Moj Kalendarzyk), natomiast polecam strone T-Time (kilkakrotnie wspominana na watku). Czemu a bowiem ona byla zgodna ze wspomnianymi aplikacjami a co najlepsze jest dokladna. W moim przypadku zaznaczyla, ze HCG moze byc pozytywna z krwi od srody a ja we wtorek poszlam i wyszlam z wynikiem 2,3 natomiast w piatek wyszlo ponad 44. Cos w tym jest!
Z mojego punktu widzenia polecam oczyscic glowe, nie stresowac sie i nie analizowac. Wielu lekarzy zaleca nie skupiac sie na staraniach a bawic sie z partnerem.
Wierze ze jeszcze nastapi tutaj wysyp kolejnych 2 kresek ;)

Ja też go mam [emoji3526] i lubię go ale czy owu się sprawdza to nie wiem bo odkąd się staramy wszystko mi się rozregulowało
A poszlas do lekarza na kontrole? Ja raz wpadlam do mojego w 12 dc i on powiedzial ze to juz! Aplikacja pokazywala na 15-16 dc. Bylam w szoku ale staralismy sie wlasnie teraz od 12 i zaskoczylo przed 15 :)

reklama
Dziewczyny 23 dc skusilo mnie zrobilam rano test I nic :(((((
Kochana to ze negatywny w 23dc to na to nie patrz. Ja w 24dc mialam negatyw (choc sny mowily o pozytywie), 26dc bylam na becie i 2,30. Dopiero 3 dni przed @ cos zaczelo przebijac w testach ale dopiero piatkowa w 28dc beta mnie przekonala. A cykle mam po 29 dni. Wiec spokojna glowa :)

Do góry