Paulina.zen
Fanka BB :)
Foto testu?Gratulacje masz foto ??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Foto testu?Gratulacje masz foto ??
My tak staraliśmy się dwa lata. Robiłam testy co miesiącDziewczyny 23 dc skusilo mnie zrobilam rano test I nic ((((
Dziekuje :* dwie poprzednie ciaze za pierwszym razem a teraz juz 7 cyklMy tak staraliśmy się dwa lata. Robiłam testy co miesiąc
Głowa do góry [emoji8]
Ja mam 22 DC ale testuje dopiero za tydzień w niedziele bo to za wcześnieDziewczyny 23 dc skusilo mnie zrobilam rano test I nic ((((
Wiem ze wczesnie. Skusilo mnie a teraz man dola ze znowu nic daj znac :*Ja mam 22 DC ale testuje dopiero za tydzień w niedziele bo to za wcześnie
Mój cykl ma 30-33 dni. Aplikacja mój kalendarzyk wyznacza mi idealnie owulacje. Potwierdzone przez trzy cykle z testami owulacyjnymi.Czy Wasze kalendarzyki w telefonie się sprawdzają? Jakich używacie?
ps. Mnie tez od owulacji bolą jajniki raz prawy, raz lewy. Dzisiaj zauważyłam biały śluz, ale taki miałam miesiąc temu tez przed okresem i nic z tego nie wyszło... okres dopiero za 9 dni, dzisiaj jak zrobiłam sobie drzemkę popołudniu to miałam ból jajnika prawie jak na okres, który mnie obudził, ale tylko przez chwilkę, a teraz tylko ciągnący... [emoji3166] Nie mierze temperatury, ani nie robię testów owulacyjnych, biorę tylko pragna start, zobaczymy co przyniesie ten cykl trzymajcie kciuki bo to dopiero albo aż 4 cykl starań
Gratulacje! Piękne kreskiFoto testu?
Mój cykl jest podobny, nawet czasami się jeszcze wydłuża... nie mogę znaleźć tego kalendarzyka... ja używam flo i Bella, ale już sama nie wiem czy im wierzyćMój cykl ma 30-33 dni. Aplikacja mój kalendarzyk wyznacza mi idealnie owulacje. Potwierdzone przez trzy cykle z testami owulacyjnymi.
Ja mam identycznie. Pobolewają mnie całe podbrzusze. Na zmianę lewy i prawy jajnik .Czy Wasze kalendarzyki w telefonie się sprawdzają? Jakich używacie?
ps. Mnie tez od owulacji bolą jajniki raz prawy, raz lewy. Dzisiaj zauważyłam biały śluz, ale taki miałam miesiąc temu tez przed okresem i nic z tego nie wyszło... okres dopiero za 9 dni, dzisiaj jak zrobiłam sobie drzemkę popołudniu to miałam ból jajnika prawie jak na okres, który mnie obudził, ale tylko przez chwilkę, a teraz tylko ciągnący... Nie mierze temperatury, ani nie robię testów owulacyjnych, biorę tylko pragna start, zobaczymy co przyniesie ten cykl trzymajcie kciuki bo to dopiero albo aż 4 cykl starań