annamariam
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
JutroWlasnie. Kiedy mialaby przyjsc @? Moze jak u Smerfekti numer z niska beta
Ooo fajnie moze serduszka zobaczymy ja sie trochę obawiałam iść jutro bo wiem że nic za bardzo by mi nie powiedział. A za tydzień będę już wiedziała wszystko dokładnieJa mam dzien po Tobie
Jutro trochę za wczesnie.Ooo fajnie moze serduszka zobaczymy ja sie trochę obawiałam iść jutro bo wiem że nic za bardzo by mi nie powiedział. A za tydzień będę już wiedziała wszystko dokładnie
Jeszcze tylko godzinkaTeraz mam obawy o swój test i betę. A do 16 jeszcze tyle czasu..
No właśnie wiem że wcześnie, dlatego tak się cieszę że mi przełożyli na za tydzieńJutro trochę za wczesnie.
Moj mi narobil nadziei ze akcje serduszka bedziemy mogli zobaczyć po tej mojej becie
Wszystko będzie w porządkuTeraz mam obawy o swój test i betę. A do 16 jeszcze tyle czasu..
Kochana hormon ciążowy najpierw pojawia się w krwi a nie w moczu. Więc jest nie możliwe to że test sikaniec wykrył hormon ciążowy a w krwi go nie ma.@Dwa+Trzy no właśnie, kiedy termin miesiączki? Może jest szansa, że beta jesscze nie wyszła... Choć to dziwne, bo w krwi ponoć jest bardziej wykrywalna. Ja bym jeszcze, jeśli miesiączka nie nadejdzie, zrobila test i jeśli będzie pozytyw to marsz do innego laboratorium
Na takim etapie ciazy tydzien to bardzo duzo wiec na pewno bedzie cos widacNo właśnie wiem że wcześnie, dlatego tak się cieszę że mi przełożyli na za tydzień