reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Teraz mam obawy o swój test i betę. A do 16 jeszcze tyle czasu..
Pisz jak wynik. Ja z drazaca reka bede szla po swoja bete jutro. Mam zapas testow na jutro w razie czego [emoji16] ale przyznaje ze sama zaczyman sie martwic bowiem u mnie temp choc nadal powyzej 37 to widze ze spada... Choc szyjka jest wysoko i sluz rowniez nadal wystepuje...

reklama
Pisz jak wynik. Ja z drazaca reka bede szla po swoja bete jutro. Mam zapas testow na jutro w razie czego [emoji16] ale przyznaje ze sama zaczyman sie martwic bowiem u mnie temp choc nadal powyzej 37 to widze ze spada... Choc szyjka jest wysoko i sluz rowniez nadal wystepuje...
No właśnie nie ma jeszcze wyników. Czekam.

Kochana a może to jakiś błąd laboratorium? No kurde nie wierze, testy raczej nie mylą się w ta stronę. Jestem w szoku. Zrób może jeszcze jutro rano test i faktycznie jak wyjdzie pozytyw to idź do innego laboratorium.
U mnie też testy pokazują co miesiąc kreski, raz słabsze raz trochę mocniejsze a w ciąży nie jestem

@ElaStyczna i jak u ciebie? Byłaś u lekarza?
Niestety nie udalo sie ;( pojechalam do lekarza. Beta juz wtedy tylko 2,4 a na usg zostal tylko slad ze cos sie dzialo, ze cos bylo :(( Testy wychodzily mi pozytywne ale bardzo slabe cienie i nie ciemnialy. Czulam ze cos nie tak i ten okropny bol rano, ktory mnie obudzil. Moze tak mialo byc, albo problem z progesteronem.. kto wie. Prawdopodnie biochemiczna.

Niestety nie udalo sie ;( pojechalam do lekarza. Beta juz wtedy tylko 2,4 a na usg zostal tylko slad ze cos sie dzialo, ze cos bylo :(( Testy wychodzily mi pozytywne ale bardzo slabe cienie i nie ciemnialy. Czulam ze cos nie tak i ten okropny bol rano, ktory mnie obudzil. Moze tak mialo byc, albo problem z progesteronem.. kto wie. Prawdopodnie biochemiczna.
Kochana, tule ile tylko moge.
Nie sposob sobie wyobrazic tego co teraz czujesz. Wspolczuje...

reklama
Dziewczyny nie podłamujcie się moją historią.. Wystarczy, że ja mam dość na dzisiaj.
Ta kreska naprawdę jest ładniejsza od tych, którymi zaczynałam poprzednie obie ciąże i pokazała się po chwili, nie po 5min tylko może po 15 sekundach :/

A ten progesteron? Załamka totalna :/ w żadne normy się nie mieści ;( od 1,93 faza lutealna :/ Może ten ból przedwczorajszy to był jego nagły spadek a nie implantacja :/
Na chwilę obecną mam serdecznie dość wszystkiego. Moja intuicja podpowiada mi zupełnie co innego :/ i śluz i szyjka i cała reszta :/ Tylko temperatura nie jest za wysoka.
Ehhhhhhhh
Patrzę nawet teraz na ten test i takie krechy to ja miałam 3 dni po terminie @ ostatnim razem :(

Prowadzisz wykres? Możesz wkleić ?

Do góry