reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Mi w tym cyklu nie wyszło, a kreska na teście ciążowym jest, czekam na betę. Owu była, bo mierze temp, więc było widać, że cykl dwufazowy. Robiłam te domowe laboratorium i zgodnie z instrukcją.
A przed testem powstrzymujesz się od picia i wcześniej też nie sikasz ileś tam czasu?

reklama
Dziewczyny to nie tak, że mnie załamał brak ciąży, przy dwójce moich Cudaków mam jeszcze co robić. Bardzo mnie ucieszył dzisiejszy test bo ja naprawdę od 2 dni czułam tą ciążę.
Załamała mnie druga kreska bez ciąży i ten żaden progesteron :/ Na pewno coś okropnego się dzieje :/

A powiedz mi po @ jest kilka dni takich prawie bez śluzu tak było u mnie A potem przychodzi ślizgawica jak ja to wie hehe i właśnie w te dni najlepiej się kochać tylko pytanie czy u Ciebie też tak jest ja testów Owu nie robiłam jedynie przy pierwszej ciąży A teraz zywioł
Kochana, po @ zawsze bylo kilka dni posuchy a potem mialam sluz ciagiem. Tydzien przed @ teraz bylo kilka dni spokoju i znowu jest sluz. A zabawialismy praktycznie codziennie :D zadnych testow owu nie bylo

Załączniki

• Screenshot_20191107-140917_My Tracker.jpg
    Screenshot_20191107-140917_My Tracker.jpg
    94,3 KB · Wyświetleń: 72
Mój dokładnie tak na żywo wygląda :/ normalnie różowy cień .. Nie taki pod słońce czy pod odpowiednim kątem. Leży przede mną i widzę cały czas 2 krechy :/ Wczoraj nie było nic, choć głowa chciała widzieć cień cienia.
Teraz już wyschnjęty więc kolor inny ale prezuntuje się tak na zdjęciu
Znaczy sie ze raz wyszedl Ci pozytyw a raz nie?

A przed testem powstrzymujesz się od picia i wcześniej też nie sikasz ileś tam czasu?
Tak. Nie pije i nie sikam przez ok 3h. Testy robiłam codziennie między 8-17 dc ok godz 19 i później przestałam, bo po temperaturze widziałam, ze już po. W 12-14dc dodatkowo robiłam ok 10 rano test (nie z pierwszego moczu), żeby ewentualnie nie przegapić. Była kreska testowa oczywiście, ale było od razu widać, ze jest jednak jaśniejsza od tej kontrolnej.
Przytulanki w 10, 12, 13, 14dc. Owu na moje oko była 13dc, bo 12 miałam silne kłucie.

Znaczy sie ze raz wyszedl Ci pozytyw a raz nie?
Dzisiaj wyszedł mi pozytywny z pierwszego moczu o czułości 10 i zrobiłam po 9ej jeszcze 25 ale tam to niby coś ale nic więc wywaliłam i pojechałam na betę. Wczoraj moja głowa też już niby coś widziała ale takie urojone bardziej ;)

Mało tego.. Szyjki dotknąć nie mogę, śluzu tyle, że potrzebowałam wkładki.. Gdyby nie ta beta to chyba już bym spodnie ciążowe zamawiała bo wszystko jest tak jak powinno być ehhh
Nie dość, że sobie wierzyć nie mogę to teraz jeszcze testy mnie okłamują i nie żaden nołnejm tylko Nordtest .

Dzisiaj wyszedł mi pozytywny z pierwszego moczu o czułości 10 i zrobiłam po 9ej jeszcze 25 ale tam to niby coś ale nic więc wywaliłam i pojechałam na betę. Wczoraj moja głowa też już niby coś widziała ale takie urojone bardziej ;)

Mało tego.. Szyjki dotknąć nie mogę, śluzu tyle, że potrzebowałam wkładki.. Gdyby nie ta beta to chyba już bym spodnie ciążowe zamawiała bo wszystko jest tak jak powinno być ehhh
Nie dość, że sobie wierzyć nie mogę to teraz jeszcze testy mnie okłamują i nie żaden nołnejm tylko Nordtest .
Pytam bo mam dokladnie, szyjki nie czuje, sluz jest, a temp spadla dzis... Boje sie ze nie pptrzebnie bede szla jutro na bete...

reklama
Do góry