Smerfetka94
Fanka BB :)
U mnie wychodzi dzisiaj 4t6d.Tz ten sam wiek ciąży?
Usg bede miec robione w 6t2d i mówił ze serduszko już moze uda.sie zobaczyc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie wychodzi dzisiaj 4t6d.Tz ten sam wiek ciąży?
To idziemy łeb w łebU mnie wychodzi dzisiaj 4t6d.
Ja tez liczę na serduszkoU mnie wychodzi dzisiaj 4t6d.
Mi w 4+3 z om było widać tylko malutki pęcherzyk, dosłownie czarna kropka jakby mucha na ekran usiadła. A w 5+6 było już serduszkoTak. Dziś mi wychodzi 4 tydzień 3 dzień. Testy wychodzą prawie identyczne jak kreska testowa, i to z późnego siusiania
Pocieszam się, że przynajmniej będę wiedzieć czy dobrze tam wszystko się zapowiada.Mi w 4+3 z om było widać tylko malutki pęcherzyk, dosłownie czarna kropka jakby mucha na ekran usiadła. A w 5+6 było już serduszko
Też ostatnio przeszłam na dietę bez laktozy i glutenu zmniejszyłam cukier więcej warzyw i jak najmniej przetworzonej żywności ale od kilku dni chyba skacze mi cukier cała się trzęsę glowa mnie pęka szumy w uszach jutro pójdę do lekarza. Co zawiera praegna start ma metyle czy zwykły kwas foliowy?? U mnie jest owulacji i zapłodnienie tylko nie mogę utrzymać ciąży chyba problem z zagniezdzeniem. Tak mam immunologa hematologia do endokrynolog czekam mam wizytę w marcu ale chyba w Polsce umowie się na szybszą wizytę.Rozumiem, że jesteś pod opieką endokrynolga? Ja też mam problemy z tarczyca , nie aż takie , ale mam nadczynność, oprócz tego pcos, cykle bezowulacyjne i hiperprolaktynemie. Biorę sporo leków, ale też wiatmine D, pregne start i zaczęłam stosować dietę pomimo że jestem bardzo szczupła. Zero fast dowodów, nie jem słodyczy , nie slodzę, sole , nie jem żywności wysokoprzedworzonej, nie pije alkoholu, ograniczylam kawę do jednej i jem dużo owoców i warzyw. Robię tak dopiero drugi miesiąc ale zauważyłam poprawę wyników. Spadła prolaktyna i tsh
Dziękuję za wsparcie też jest dla mnie bardzo ważne. Chyba zaczynam mieć depresję nie najlepiej się czuję. Ale dam radę trzeba w końcu działać.Ja niestety nie pomogę ale bardzo Ci współczuję, jakie to wszystko nie sprawiedliwe trzymam kciuki żebyś doczekała się swojego maleństwa.
Czemu myslisz ze moze byc cos nie tak?Staram się pozytywnie nastawić. Tłumaczę sobie, że biorę kwas foliowy od paru miesięcy i zaczęłam brać witaminy. Mam dwójkę zdrowych dzieci. Pozostaje tylko dobre myślenie i dbanie o siebie. Ma być dobrze.