reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Hej dziewczyny, przeczytałam wszystko i widzę, że nie tylko ja mam gorszy dzień...właśnie wróciłam od gina. Jestem w 10 dc i gin powiedział, że moje pęcherzyki są bardzo małe jak na ten dzień cyklu i prawy i lewy są takie same i mają po 9mm. W dodatku powiedział, że moja błona śluzowa jest zbyt cienka i żadna ciąża, nawet jeżeli będzie to się nie utrzyma. Także listopad nie będzie moim miesiącem, ale Wam z całego serduszka życzę aby właśnie listopad był Wasz!

Dziewczyny, ciesze sie ze trafilam na to forum, na ta grupe i na Was. Chyle czola nad babeczkami z ogromna wiedza i dziekuje kazdej z osobna za to ze jest, radzi i pociesza.
Czasami mysle ze to nie jest typowe forum ciazowe a o wszystkim i o niczym... Fajnie ze coraz wiecej z nas sie otwiera.
GORA JAJNIKI!!

Dziewczyny, ciesze sie ze trafilam na to forum, na ta grupe i na Was. Chyle czola nad babeczkami z ogromna wiedza i dziekuje kazdej z osobna za to ze jest, radzi i pociesza.
Czasami mysle ze to nie jest typowe forum ciazowe a o wszystkim i o niczym... Fajnie ze coraz wiecej z nas sie otwiera.
GORA JAJNIKI!!
Ja to bym chciała żeby wszystkim się udało i żebyśmy się spotkały w mamach z jednego miesiąca chociaż to nie możliwe.

GORA JAJNIKI!!
Tylko my siebie zrozumiemy staraczki . Te ktore lataj po lekarzach o szprycuja sie lekami dla dzidzi

reklama
Witam, jestem obecnie po 8 poronieniach głównie biochemicznych przeważnie 4 lu 5 Tc, raz w 10tc.Posiadam mutację mthfr c677tt homozygote, zespół Willebranda, zespół antyfosfolipidowy, niedoczynność tarczycy mam za małą tarczycę o 50 %, trąbofilii nie mam, ale teraz podejrzewają toczeń. Biore metyle swanson bicaps Folian, B12, B6, magnez, d3, żelazo, tmg, inositol i choline, vit metylowe. Dodatkowo wspomagam się błonnikiem, siemię lniany, ostropestem,olejem lniany. Pierwszy raz brałam od owulacji acard 150 mg,encorton 20mg od pozytywnego testu heparyne, ale niestety nadal nic. Chcemy starać się o dziecko, ale już nie wiem co robić co jeszcze zbadać? Słyszałam że posiadacie dużą wiedzę może ktoś doradzi w jakim kierunku iść.

Do góry