Smerfetka94
Fanka BB :)
OMGKochana trzymam cały czas. I jestem pewna że beta jutro będzie super wysoka. A już za kilka dni się okaże że będziesz mama bliźniaków. [emoji3059]
Co Ty gadasz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
OMGKochana trzymam cały czas. I jestem pewna że beta jutro będzie super wysoka. A już za kilka dni się okaże że będziesz mama bliźniaków. [emoji3059]
Żartuję. Najważniejsze żeby było zdrowe i jestem tego pewna że będzie wszystko w porządku. Nie stresuj się bo to ci może zaszkodzić a pamiętaj że fasolka potrzebuje spokojnej cierpliwej mamy.OMG
Co Ty gadasz
Ale marchewki skrobnąć można hahahTy cwaniaro[emoji23] pamiętam pamiętam. Już nic nie mówię.
Ja to bym chciała żeby wszystkim się udało i żebyśmy się spotkały w mamach z jednego miesiąca chociaż to nie możliwe.Dziewczyny, ciesze sie ze trafilam na to forum, na ta grupe i na Was. Chyle czola nad babeczkami z ogromna wiedza i dziekuje kazdej z osobna za to ze jest, radzi i pociesza.
Czasami mysle ze to nie jest typowe forum ciazowe a o wszystkim i o niczym... Fajnie ze coraz wiecej z nas sie otwiera.
GORA JAJNIKI!!
Tylko my siebie zrozumiemy staraczki . Te ktore lataj po lekarzach o szprycuja sie lekami dla dzidziDziewczyny, ciesze sie ze trafilam na to forum, na ta grupe i na Was. Chyle czola nad babeczkami z ogromna wiedza i dziekuje kazdej z osobna za to ze jest, radzi i pociesza.
Czasami mysle ze to nie jest typowe forum ciazowe a o wszystkim i o niczym... Fajnie ze coraz wiecej z nas sie otwiera.
GORA JAJNIKI!!
Wszystko jest możliwe,zobaczymy na usg.Żartuję. Najważniejsze żeby było zdrowe i jestem tego pewna że będzie wszystko w porządku. Nie stresuj się bo to ci może zaszkodzić a pamiętaj że fasolka potrzebuje spokojnej cierpliwej mamy.