reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Gratulacje! Mimo że ja w tym cyklu mam zerowe szanse na dwie kreseczki to każda taka wiadomość to super radość [emoji846] i też bardzo bym chciała już się cieszyć że swoich dwóch kresek... [emoji6] W moich marzeniach to będzie grudzień, mój najukochańszy miesiąc ze wszystkich [emoji846]
Dziękuję :)

reklama
Hej, podczutuję Was trochę :) Gratuluję wszystkich II :laugh2::laugh2:
Ja aktualnie jestem w 7 tyg ciąży i to bliźniaczej. Chciałam Wam tylko napisać, że mnie brzuch zaczął boleć już przed terminem @ i do tej pory właśnie mam takie wrażenie że zaraz przyjdzie okres, ciągnie właśnie w podbrzuszu. Dodatkowo przed @ zaczęły boleć mnie piersi, ale tak nietypowo bo miałam wrażenie że są o 2kg cięższe. Bolą do dziś. Mam nadzieję że może któraś z Was również ma takie objawy, powodzenia!!!

Aaa i beta bardzo szybko mi rosła.
A czy możesz podać jakie miałaś bety i w którym dc?
Dziewczyny kiedy umawiacie się na pierwszą wizytę u ginekologa?
W poprzedniej ciąży byłam w 7 tyg.

Ja mam od kilku dni kremowy śluz a nigdy tak nie miałam. Lekarz kazał mi brać duphaston i może dlatego pobolewania w podbrzuszu i w sutkach zmniejszyły się. Nie wiem kiedy mam @ bo mam bardzo nieregularne cykle

reklama
Do góry