reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Hej laski!
Widze ze od srody naskrobane multum a ja dzisiaj zwiedzalam pamukkale w Turcji, widoku przecudowne.
Gadac mi tu szybko w skrocie ktora zaciazyla :*
Trzymam kciuki za reszte.
Ja korzystam poki wiem ze nie jestem hehe

reklama
Dziewczyny powiedzcie mi czy taki hmm rozchodzacy sie , moze nie bol ale takie uczucie dziwne w dole brzucha to normalny objaw?
I kluje mnie w lewym boku..
Cholera w pierwszej ciazy chyba tak nie mialam
Ja tez tak mam czuje się jakbym miała jakąś jelitowke i to normalne i w pierwszej ciąży nie miałam tak także co ciąża to inna nie możemy panikowac

Wysyp! za chwilę będę gadać chyba tylko sama ze sobą! Ale to świetnie gratuluję każdej z osobna. Trzymajcie kciuki żeby dla mnie ten cykl był łaskawy chociaż z moim humorem to chyba nic nie pyknie. Jedyny plus mojej sytuacji że totalnie odpuściłam myślenie o ciąży, frapują mnie inne tematy.
Ja zaszlam teraz i to właśnie w tedy kiedy totalnie odpuściłam wszystko. Testy owu, liczenie, sex na juz na teraz. No i trach sąII kreseczki. Więc coś w tym dopuszczalniu jest.

reklama
Do góry