Karusia18192
Fanka BB :)
Ja wzięłam no-spe, bo już te ciągnięcie było uciążliwe. Macica się rozciąga i dzidzia rośnie.Takie mega delikatne ale denerwujące
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja wzięłam no-spe, bo już te ciągnięcie było uciążliwe. Macica się rozciąga i dzidzia rośnie.Takie mega delikatne ale denerwujące
Czuje podobnie od 3 dni.. kluje chwile i przestaje i tak caly dzien co jakis czasJa wzięłam no-spe, bo już te ciągnięcie było uciążliwe. Macica się rozciąga i dzidzia rośnie.
No wlasnie one nie sa bolesne tylko dokuczliwe.Ja wzięłam no-spe, bo już te ciągnięcie było uciążliwe. Macica się rozciąga i dzidzia rośnie.
Ja podobnieJa go nawet nie słucham Po ostatnim cyklu bardzo staram się nie zaufać kolejny raz
Przyszły cykl na pewno odpuszczamy więc będę miała okazję zobaczyć, czy te "objawy" są wkręcone
To normalne. Bóle takie jakby ciągniecie - to rozciągająca się macica. Miałam tak w pierwszej ciazy. I praktycznie od początku.No wlasnie one nie sa bolesne tylko dokuczliwe.
Ale czy u mnie nie za szybko takie bole skoro dopiero 4 tydzien i pecherzyka jeszcze nie ma
Ja tez nie słucham organizmu. W zasadzie każdy objaw nadaje się i na ciąże i na @.Ja podobnie
U mnie z ta roznica ze bola mnie sutki, czego przez ponad 15 lat nie zaznalam i to burzy cale moje myslenie by sie nie nastawiacJa tez nie słucham organizmu. W zasadzie każdy objaw nadaje się i na ciąże i na @.
Cały mój poprzedni cykl był inny od pozostałych, naprawdę byłam przekonana że to ciąża.. Tym bardziej, że od razu poznałam te znajome objawy .U mnie z ta roznica ze bola mnie sutki, czego przez ponad 15 lat nie zaznalam i to burzy cale moje myslenie by sie nie nastawiac