reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Hej, podczutuję Was trochę :) Gratuluję wszystkich II :laugh2::laugh2:
Ja aktualnie jestem w 7 tyg ciąży i to bliźniaczej. Chciałam Wam tylko napisać, że mnie brzuch zaczął boleć już przed terminem @ i do tej pory właśnie mam takie wrażenie że zaraz przyjdzie okres, ciągnie właśnie w podbrzuszu. Dodatkowo przed @ zaczęły boleć mnie piersi, ale tak nietypowo bo miałam wrażenie że są o 2kg cięższe. Bolą do dziś. Mam nadzieję że może któraś z Was również ma takie objawy, powodzenia!!!

Aaa i beta bardzo szybko mi rosła.

reklama
Gratuluję. To niesamowite jak szybko i ile z dziewczyn z tego wątku już zaszło w ciążę... :) :D

Wysyp! za chwilę będę gadać chyba tylko sama ze sobą! Ale to świetnie gratuluję każdej z osobna. Trzymajcie kciuki żeby dla mnie ten cykl był łaskawy chociaż z moim humorem to chyba nic nie pyknie. Jedyny plus mojej sytuacji że totalnie odpuściłam myślenie o ciąży, frapują mnie inne tematy.

Wysyp! za chwilę będę gadać chyba tylko sama ze sobą! Ale to świetnie gratuluję każdej z osobna. Trzymajcie kciuki żeby dla mnie ten cykl był łaskawy chociaż z moim humorem to chyba nic nie pyknie. Jedyny plus mojej sytuacji że totalnie odpuściłam myślenie o ciąży, frapują mnie inne tematy.
Spokojnie! Ja tu jeszcze jestem, to nie musisz sama sobie odpisywać ;)

Ja tez jestem i się nigdzie nie wybieram.

Ja tez nie słucham organizmu. W zasadzie każdy objaw nadaje się i na ciąże i na @.
Dokładnie ! Cały dzień czułam się dobrze, aż tu pod wieczór niesamowity ból jajników... a w poniedziałek ma przyjść @. I bądź tu mądrym :) ja skłaniam się ku okresowi, bo jak nastawię się na coś innego to tylko bardziej rozczarowanie przeżywam :/

Spokojnie nie będziesz sama jest tu nas jeszcze trochę.

Ja nie wiem co myslec.. niby nie chce sie nakrecac, ale nigdy w sumie nie mialam tak jak teraz ze juz na 4 dni przed terminem @ pobolewa mnie podbrzusze. Nie da sie nie wsluchiwac w to bo jak sie tylko zegne to kluje.. a o wzdeciach juz nie wspomne..

Kobiety moje kochane, wsparcie nieocenione. Piszę mega podekscytowana. Właśnie zrobiłam test (za namową mego męża), całkowicie nie przekonana. Około 4-5 dni do okresu, test pozytywny. Jestem w ciąży!!!!!
Gratulacje! Mimo że ja w tym cyklu mam zerowe szanse na dwie kreseczki to każda taka wiadomość to super radość [emoji846] i też bardzo bym chciała już się cieszyć że swoich dwóch kresek... [emoji6] W moich marzeniach to będzie grudzień, mój najukochańszy miesiąc ze wszystkich [emoji846]

reklama
Witam się kurczę dwa dni za już tyle napisane heh gratulacje dla kolejnych II kreseczek
Dzisiaj miała przyjść @ oczywiście gdyby nie II kreseczki 8-)
Piersi to mi odlecą ważą chyba 10kg jeden
Ja aktualnie w podróży więc nie wiem jak tam beta ale we wtorek już będę na miejscu więc zaraz będę do lekarza
Trzymam kciuki za resztę testujacych

Do góry