reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Test z drugiego siusiu niestety

Załączniki

• 20191030_104509.jpg
    20191030_104509.jpg
    261,8 KB · Wyświetleń: 128
reklama
A mnie jakoś brzuch przestał boleć wczoraj, piersi przestały kłuć od wieczora i temperatura dziś jest niższa :-( więc pewnie @ przyjdzie :-( a nie testowanie :-( Zastanawiam się czy te wszystkie wcześniejsze objawy to moja projekcja, czy mogło być może tak że coś było ale się nie zagnieździło ? Smutno mi dziś.

Jeszcze nic straconego Kochana póki nie pojawi się @.
Widziałam wykresy w których tempka spada jak na okres a potem wybija wysoko i II krechy.
Także trzymam kciuki [emoji5]

Dziękuję. Spróbuję się jakoś uspokoic
Kochana beta rośnie skokowo i dzisiejszy wynik mógłby Cię zaniepokoić, idź jutro na pewno się podwoi. Bóle brzucha w pierwszej ciąży miałam identyczne jak na okres i trwało to do 3 miesiąca. A moja pierwsza beta wynosiła 11 wiec niewiele więcej i pięknie przyrastala co 48h.

@karo_85 jak tam sie czujesz? Ja wczoraj wieczorem dostalam takich lekkich kłuć podbrzusza jak na @ :( ale dzis juz nic nie czuje.
[GROUP=][/GROUP]
Hej. Mi nic nie doskwiera. Piersi bolą ale przy ucisku i może trochę się powiększyły, ale nie są jakieś napęczniałe- wiec raczej okresowe. Wyjątkowo brzuch praktycznie wcale nie boli...

Dlaczego niestety jeżeli pięknie widać II kreseczki?
@Smerfetka94 kochana uzbrój się w cierpliwość. Beta wyszła pozytywnie. Jutro zanotujesz ładny przyrost.
Chodzilo mi o to ze z pierwszego siusiu wyszedl by lepszy wynik dlatego powiedzialam ze niestety ale skoro z drugim siusiu wyslo to chyba beta rosnie
Wczoraj strasznie mnie bolaly jajniki raz jeden raz drugi az w pol mnie zginalo a przez noc w krzyzach masakra

reklama
Do góry