Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dlaczego niestety jeżeli pięknie widać II kreseczki?Test z drugiego siusiu niestety
Super widać i to z drugiego siku, gratulacjeTest z drugiego siusiu niestety
A mnie jakoś brzuch przestał boleć wczoraj, piersi przestały kłuć od wieczora i temperatura dziś jest niższa :-( więc pewnie @ przyjdzie :-( a nie testowanie :-( Zastanawiam się czy te wszystkie wcześniejsze objawy to moja projekcja, czy mogło być może tak że coś było ale się nie zagnieździło ? Smutno mi dziś.
Kochana beta rośnie skokowo i dzisiejszy wynik mógłby Cię zaniepokoić, idź jutro na pewno się podwoi. Bóle brzucha w pierwszej ciąży miałam identyczne jak na okres i trwało to do 3 miesiąca. A moja pierwsza beta wynosiła 11 wiec niewiele więcej i pięknie przyrastala co 48h.Dziękuję. Spróbuję się jakoś uspokoic
[GROUP=][/GROUP]@karo_85 jak tam sie czujesz? Ja wczoraj wieczorem dostalam takich lekkich kłuć podbrzusza jak na @ ale dzis juz nic nie czuje.
Chodzilo mi o to ze z pierwszego siusiu wyszedl by lepszy wynik dlatego powiedzialam ze niestety ale skoro z drugim siusiu wyslo to chyba beta rosnieDlaczego niestety jeżeli pięknie widać II kreseczki?
@Smerfetka94 kochana uzbrój się w cierpliwość. Beta wyszła pozytywnie. Jutro zanotujesz ładny przyrost.
W pierwszej ciąży zero objawów. W drugiej straszna zgaga przed spodziewaną@. Po pozytywnym teście zgaga znikła i nie pojawiła się do końca ciążyA te z Was, które miały już dzieci - jakie były Wasze wczesne objawy ciąży?