reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Test z drugiego siusiu niestety

Załączniki

• 20191030_104509.jpg
    20191030_104509.jpg
    261,8 KB · Wyświetleń: 135
reklama
A mnie jakoś brzuch przestał boleć wczoraj, piersi przestały kłuć od wieczora i temperatura dziś jest niższa :-( więc pewnie @ przyjdzie :-( a nie testowanie :-( Zastanawiam się czy te wszystkie wcześniejsze objawy to moja projekcja, czy mogło być może tak że coś było ale się nie zagnieździło ? Smutno mi dziś.

Jeszcze nic straconego Kochana póki nie pojawi się @.
Widziałam wykresy w których tempka spada jak na okres a potem wybija wysoko i II krechy.
Także trzymam kciuki [emoji5]

Dziękuję. Spróbuję się jakoś uspokoic
Kochana beta rośnie skokowo i dzisiejszy wynik mógłby Cię zaniepokoić, idź jutro na pewno się podwoi. Bóle brzucha w pierwszej ciąży miałam identyczne jak na okres i trwało to do 3 miesiąca. A moja pierwsza beta wynosiła 11 wiec niewiele więcej i pięknie przyrastala co 48h.

@karo_85 jak tam sie czujesz? Ja wczoraj wieczorem dostalam takich lekkich kłuć podbrzusza jak na @ :( ale dzis juz nic nie czuje.
[GROUP=][/GROUP]
Hej. Mi nic nie doskwiera. Piersi bolą ale przy ucisku i może trochę się powiększyły, ale nie są jakieś napęczniałe- wiec raczej okresowe. Wyjątkowo brzuch praktycznie wcale nie boli...

Dlaczego niestety jeżeli pięknie widać II kreseczki?
@Smerfetka94 kochana uzbrój się w cierpliwość. Beta wyszła pozytywnie. Jutro zanotujesz ładny przyrost.
Chodzilo mi o to ze z pierwszego siusiu wyszedl by lepszy wynik dlatego powiedzialam ze niestety ale skoro z drugim siusiu wyslo to chyba beta rosnie
Wczoraj strasznie mnie bolaly jajniki raz jeden raz drugi az w pol mnie zginalo a przez noc w krzyzach masakra

reklama
Do góry