reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
W pierwszej w ciąży, strasznie bolał mnie kręgosłup od owulacji do terminu przewidywane miesiączki jak nigdy.
I stwierdziłam że halo, jest coś nie tak. I bach zrobiłam test o 17 czy 18 pod wieczór i nawet sekundy nie czekalam żeby się pojawiły II. Na drugi dzień zaczęłam już [emoji1785] dalej niż widziałam i tak do 4 miesiąca [emoji846]
A te z Was, które miały już dzieci - jakie były Wasze wczesne objawy ciąży? ;)

A te z Was, które miały już dzieci - jakie były Wasze wczesne objawy ciąży? ;)
Ja wiem,ze w tej właściwej zdrowej ciazy z synem, to ból piersi był jednym z pierwszych objawów- były mega opuchnięte, nabrzmiałe (ale tez wtedy co miesiąc bolały mnie piersi przed okresem) teraz po karmieniu nie bolą mnie prawie wcale. Kolejny to podbrzusze - ale nie ból tylko rozciąganie jakby na boki. Mam wrażenie również i mogłabym sobie dać rękę uciąć,ze czułam moment implantacji bo jakoś kilka dni przed planowana miesiączką poczułam późnym wieczorem silne ukłucie.

reklama
Do góry