reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Cześć koleżanki. Ja wczoraj dostałam nagłych mdłości w pracy, szybko przeszły, ale pozostał okropny smak w ustach, jakby na końcu języka. Męczyłam się z tym do końca dnia, wczoraj spałam od 16:00 do 20:00, jak jakaś nienormalna:p dziś rano jak nowonarodzona, nawet podbrzusze nie boli. Pewnie na dniach będzie @. Gratuluję pozytywnych testów koleżankom powyżej! ;)

reklama
@Smerfetka94 i jak partner zareagował? :)

Ja się dziś kiepsko czuje. Boli mnie czoło, jakaś bez sił jestem, żołądek pobolewa, rano biegunka, głowa od wczoraj muli a tu trzeba wysiedzieć w pracy do 15 i jeszcze jutro.
Ucieszył sie bardzo. Oszalal. Najchętniej wypaplalby wszystkim..
A ja za to sie martwie czemu beta taka niska, czemu tak pozno wyszlo..eh. już najchetniej bym powtorzyla

Ide chyba po testy zobaczyc czy kreska ciemniejsza
Kochana poczekaj spokojnie do jutra i idź powtórz betę. Kupisz test i go zrobisz a kreska będzie taka jasna to będziesz się martwić a w twoim stanie jest to nie wskazane. Betę wczoraj miałas 7 więc kreska może a nie musi być ciemnejsza. Oszczędź sobie tych stresów nerwów bo to ci napewno nie pomoże.

Kochana poczekaj spokojnie do jutra i idź powtórz betę. Kupisz test i go zrobisz a kreska będzie taka jasna to będziesz się martwić a w twoim stanie jest to nie wskazane. Betę wczoraj miałas 7 więc kreska może a nie musi być ciemnejsza. Oszczędź sobie tych stresów nerwów bo to ci napewno nie pomoże.
Wlasnie sie martwię czy wszystko ok :(
Przez ten ostatni pozytywny test jest mi tak zle.. tylko wtedy beta wyszła 1 a teraz jest 7...
Bete powtorzyc jutro rano czy moglabym pojsc dzisiaj wieczorem?
Wolalabym pojsc z partnerem niz sama.
Na dodatek martwia mnie te bole podbrzusza. Fakt sa bardzo delikatne ale swiruje

Zgadzam się. Teraz i tak nie masz na nic wpływu. Trzeba czekać [emoji1307]

reklama
Wlasnie sie martwię czy wszystko ok :(
Przez ten ostatni pozytywny test jest mi tak zle.. tylko wtedy beta wyszła 1 a teraz jest 7...
Bete powtorzyc jutro rano czy moglabym pojsc dzisiaj wieczorem?
Wolalabym pojsc z partnerem niz sama.
Na dodatek martwia mnie te bole podbrzusza. Fakt sa bardzo delikatne ale swiruje
Kochana jutro rano betę. Musi minąć minimum 48h żeby sprawdzić przyrost czy jest prawidłowy. Beta powyżej 5 mówi o ciąży. Dziewczyny ci pisały że mogła się owu przesunąć dlatego jesteś we wczesnej ciąży i beta jest niska. Ale nie ważne jaka jest beta najważniejsze żeby przyrost był prawidłowy i to już Ci da pewność że ciąża rozwija się prawidłowo. Nie stresuj się tymi testami już. Nie potrzebnie się martwisz. Trzeba czekać co nie ułatwia sprawy, ale nic już nie zrobisz.

Co do brzucha to często w pierwszych tygodniach boli ponieważ wszystko się rozciąga po woli rośniesz[emoji846]

Do góry