reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Myślicie, że to już jest pozytyw?

Załączniki

• IMG_20191028_204515.jpg
    IMG_20191028_204515.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 102
reklama
Ja sie staralam juz 9 cykli ten bedzie 10 i nadal wierze jak szalona, ze sie uda.
Pol roku tak bez jakiejs spiny. Jak po 6 moesoacach sie nie udalo poszlam do gina i okazalo sie ze jestem po owulacji. Pozniej 1 obserwacja owulacji, 2 obserwacja, teraz bedzie 3 i jak sie nie uda to lecimy z badaniami itp. Niestety to kolejny stres i nerwy i myslenie co jest nie tak. Mam wrazenie, ze ostatnia szansa teraz bedzie i ze jak sie nie uda w tym cyklu to juz sie nie uda.

Ja wczoraj wam pisałam że miałam krwawienie 2 pełne dni i dziś rano się skończyło a teraz mam kłucie prawego jajnika i od czasu do czasu pobolewa lewy jajnik i środek podbrzusza. Jestem teraz w 20dc i się zastanawiam o co tu chodzi... Za 2 dni robię progesteron i jak będę miała wyniki to mam dzwonić do mojego ginekologa i przy okazji opowiem mu o tym wszystkim

Ja wczoraj wam pisałam że miałam krwawienie 2 pełne dni i dziś rano się skończyło a teraz mam kłucie prawego jajnika i od czasu do czasu pobolewa lewy jajnik i środek podbrzusza. Jestem teraz w 20dc i się zastanawiam o co tu chodzi... Za 2 dni robię progesteron i jak będę miała wyniki to mam dzwonić do mojego ginekologa i przy okazji opowiem mu o tym wszystkim

Dość dziwne, koniecznie o tym wspomnij lekarzowi!!

Miałam przyjść do Was z II kreseczkami a przychodzę z problemem jak myślę. Wczoraj niby skończyła mi się @ przestałam krwawic a dziś przed południem pojawiła się ciemnobrazowa krew i po południu ból prawego jajnika, który boli z przerwami. I boli brzuch tak na dole jakby ciągnie. Miała tak któraś?

Pol roku tak bez jakiejs spiny. Jak po 6 moesoacach sie nie udalo poszlam do gina i okazalo sie ze jestem po owulacji. Pozniej 1 obserwacja owulacji, 2 obserwacja, teraz bedzie 3 i jak sie nie uda to lecimy z badaniami itp. Niestety to kolejny stres i nerwy i myslenie co jest nie tak. Mam wrazenie, ze ostatnia szansa teraz bedzie i ze jak sie nie uda w tym cyklu to juz sie nie uda.

U mnie pierwsze 3 m-Ce bez spiny ale przy regularnym przytulanku nie zważając na owulacje itp nic się nie działo to zaczęłam się zastanawiać, wiek swoje tez robi (34) a walczę o pierwsze dziecko. Jako nastolatka miałam podejrzenie PCOS stad pojawiły się ???.

Ale na „dzień dobry” padło na tarczyce, ot tak żeby sprawdzić No i wyszła niedoczynnosc która zaczęłam leczyć i po miesiącu zaskoczyłam niestety na krótko.
Po poronieniu zaczęłam sprawdzać hormony i niby wszystko Ok. Ale dużo się dzieje w moim życiu i wydaje mi się ze to głowa mnie nie puszcza, choć staram się nie myśleć. Ale nie da się ;)

Zaczęłam się udzielać na forum dla głowy właśnie, pomaga mi to bardzo. Dziewczyny sa wielkim wsparciem, bo kto nas zrozumie najlepiej co przechodzimy. I oczekiwanie na te cudowne II kreski razem jes budujące.

I tu dziękuje wszystkim gorąco ze jesteście. [emoji4]

I trzymam kciuki za Ciebie i wszystkie Staraczki! [emoji110][emoji110][emoji110]

reklama
Beta negatywna. 1.100. Tak jak myslalam . Okres powoli sie rozwija.. wystarczylo zrobic test :-)

Co prawda nie nastawialam sie na ciaze... Ale w głebi duszy jest tak inaczej... tak smutniej.. troche mnie to przybilo i sprowadzilo na ziemie.. i chyba dzieki dzialaniu tej grawitacji rozkreca sie okres....
A jak @Smerfetka94 u Ciebie??

Ostatnia edycja:
Do góry