Kotmonika87
Fanka BB :)
Kiebsko się czułam biorąc w dzień więc biorę przed snem .Nk to tak samo jak u mnie miesiąc temu . Ale ja brałam po 1/2 Tab .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiebsko się czułam biorąc w dzień więc biorę przed snem .Nk to tak samo jak u mnie miesiąc temu . Ale ja brałam po 1/2 Tab .
=) ja wadę 62 kg przy 170 więc może i dla tego dawka mniejszaMi lekarz stopniowo wprowadzał tabletki kawał kobiety ze mnie moze dlatego hihi
176 cm waze 88 kg co najmniej 20 kg do zrzucenia. Ale podobno to moze byc od prolaktyny=) ja wadę 62 kg przy 170 więc może i dla tego dawka mniejsza
Tak mówiła mi dr że dużo kobiet tyje. Ja jestem po przejsciach ,nie mam żołądka więc nie mam opcji żeby przytyc176 cm waze 88 kg co najmniej 20 kg do zrzucenia. Ale podobno to moze byc od prolaktyny
Tyle, ze czlowiek sie juz doczekac nie moze i kiedy kolejne cykle ida na marne to juz sie wszystkiego odechciewa i na glowe mozna dostac. Wszystko bym dala zeby ten cykl byl udany. I zyje ta nadzieja, ze sie uda, w koncu musi!
Ja sie staralam juz 9 cykli ten bedzie 10 i nadal wierze jak szalona, ze sie uda.Tak, wiem o czym mówisz. Ja już 12 cykl się staram ale wierze ze w końcu się uda. W tym sobie dałam troszkę odsapnąć, myśle nie powiem ze nie ale już nie wariuje, nie oszczędzam się do granic itp. Nie mam już siły mieć nadzieji.
Tobie życzę żeby to był ten szczęśliwy cykl