Chciałabym, oczywiście biel vizira na dzień dzisiejszy...I jakkkk sen sie sprawdzil
reklama
Nataliaaa1507
Fanka BB :)
Mi sie śniło to samo a obudzilam sie i okres xDA ja miałam dziś piękny sen, w którym robiłam test i wyszły dwie ładne wyraźne kreski... I co? I głupia zrobiłam test dzisiaj, bo skoro i tak miałam plan robić jutro to co mi szkodzi? A na teście biel vizira. Dziś 25dc. Jeśli test owu był pozytywny w 13dc to myślicie, że jest jeszcze szansa czy nie ma się co łudzić?
To mówisz że mam dziś go wyglądać? niby jeszcze nic straconego, ale jakoś mnie zgasił ten test. Liczyłam po cichu że to był nasz cykl..Mi sie śniło to samo a obudzilam sie i okres xD
kasienka862
Witam Was Wszystkie serdecznie :-)
Jak tam @Smerfetka94 i @Jadwiga1920 samopoczucie?? U mnie dobrze. Chociaz @ narazie nie ma.. Myslalam ze z rana juz ja zobacze. Cos sie nie spieszy.. nawet plamien juz nie ma. Przyjdzie z zaskoczenia.. A co do piersi to tez dziwnie ciezkie.. jak nie one..
Jestem od 9 w pracy a z checia bym sobie pospala :-) Pozdrawiam :-)
Jak tam @Smerfetka94 i @Jadwiga1920 samopoczucie?? U mnie dobrze. Chociaz @ narazie nie ma.. Myslalam ze z rana juz ja zobacze. Cos sie nie spieszy.. nawet plamien juz nie ma. Przyjdzie z zaskoczenia.. A co do piersi to tez dziwnie ciezkie.. jak nie one..
Jestem od 9 w pracy a z checia bym sobie pospala :-) Pozdrawiam :-)
Jadwiga1920
@kasienka862 u mnie noc do bani. Mój wczoraj wrócił po północy. Pokłóciliśmy się. Powiedziałam wszystko co mi na duszy leży a ten tradycyjnie, że to ja coś wymyślam. Dodałam, że kupię sobie wibrator i może wtedy zostanę zaspokojona seksualnie. Na końcu powiedziałam, że ma wybierać rodzina czy koledzy. I co zrobił? Zadzwonił tel, że kolega zostawił u niego w plecaku drugi tel. ubrał się i wyszedł. Miał wrócić za 15 minut a wrócił ok 4 nad ranem. Tak więc mój związek chyli się ku końcowi. Ale zostaję z Wami i będę kibicować każdej aby były II kreseczki
Smerfetka94
Co za kut... ja pierdziele.@kasienka862 u mnie noc do bani. Mój wczoraj wrócił po północy. Pokłóciliśmy się. Powiedziałam wszystko co mi na duszy leży a ten tradycyjnie, że to ja coś wymyślam. Dodałam, że kupię sobie wibrator i może wtedy zostanę zaspokojona seksualnie. Na końcu powiedziałam, że ma wybierać rodzina czy koledzy. I co zrobił? Zadzwonił tel, że kolega zostawił u niego w plecaku drugi tel. ubrał się i wyszedł. Miał wrócić za 15 minut a wrócił ok 4 nad ranem. Tak więc mój związek chyli się ku końcowi. Ale zostaję z Wami i będę kibicować każdej aby były II kreseczki
Ile Wy ze soba jestescie?
Smerfetka94
U mnie wieczor, noc i poranek bez rewelacji.
W. wrocil do łóżka, założył słuchawki i padl.
Rano wstal, wrócił i położył sie na drugim koncu lozka, slowa nie zmieniliśmy a wiem ze pretensje beda w moja stronę
Rano wstal, wrócił i położył sie na drugim koncu lozka, slowa nie zmieniliśmy a wiem ze pretensje beda w moja stronę
Jadwiga1920
@Smerfetka94 6 lat. Już nawet nie mam łez by płakać. Poza tym to nic nie da.
Jadwiga1920
Oni są tacy " idealni " a my te niedobre. Wszystkich do jednego wora i w kosmos wysłaćU mnie wieczor, noc i poranek bez rewelacji.
reklama
Smerfetka94
To krotko..@Smerfetka94 6 lat. Już nawet nie mam łez by płakać. Poza tym to nic nie da.
Ja tez bylam 6 lat w związku, w tym 3 lata po ślubie i wzielam rozwod.
Czasem jak nie ma sie wizji na przyszlosc, nie jest sie szczesliwym, partner nie chce Cie zrozumiec to nie ma sensu..