reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
A ja miałam dziś piękny sen, w którym robiłam test i wyszły dwie ładne wyraźne kreski... I co? I głupia zrobiłam test dzisiaj, bo skoro i tak miałam plan robić jutro to co mi szkodzi? A na teście biel vizira. Dziś 25dc. Jeśli test owu był pozytywny w 13dc to myślicie, że jest jeszcze szansa czy nie ma się co łudzić?
Mi sie śniło to samo a obudzilam sie i okres xD

Witam Was Wszystkie serdecznie :-)
Jak tam @Smerfetka94 i @Jadwiga1920 samopoczucie?? U mnie dobrze. Chociaz @ narazie nie ma.. Myslalam ze z rana juz ja zobacze. Cos sie nie spieszy.. nawet plamien juz nie ma. Przyjdzie z zaskoczenia.. A co do piersi to tez dziwnie ciezkie.. jak nie one..

Jestem od 9 w pracy a z checia bym sobie pospala :-) Pozdrawiam :-)

@kasienka862 u mnie noc do bani. Mój wczoraj wrócił po północy. Pokłóciliśmy się. Powiedziałam wszystko co mi na duszy leży a ten tradycyjnie, że to ja coś wymyślam. Dodałam, że kupię sobie wibrator i może wtedy zostanę zaspokojona seksualnie. Na końcu powiedziałam, że ma wybierać rodzina czy koledzy. I co zrobił? Zadzwonił tel, że kolega zostawił u niego w plecaku drugi tel. ubrał się i wyszedł. Miał wrócić za 15 minut a wrócił ok 4 nad ranem. Tak więc mój związek chyli się ku końcowi. Ale zostaję z Wami i będę kibicować każdej aby były II kreseczki

@kasienka862 u mnie noc do bani. Mój wczoraj wrócił po północy. Pokłóciliśmy się. Powiedziałam wszystko co mi na duszy leży a ten tradycyjnie, że to ja coś wymyślam. Dodałam, że kupię sobie wibrator i może wtedy zostanę zaspokojona seksualnie. Na końcu powiedziałam, że ma wybierać rodzina czy koledzy. I co zrobił? Zadzwonił tel, że kolega zostawił u niego w plecaku drugi tel. ubrał się i wyszedł. Miał wrócić za 15 minut a wrócił ok 4 nad ranem. Tak więc mój związek chyli się ku końcowi. Ale zostaję z Wami i będę kibicować każdej aby były II kreseczki
Co za kut... ja pierdziele.
Ile Wy ze soba jestescie?

U mnie wieczor, noc i poranek bez rewelacji.
W. wrocil do łóżka, założył słuchawki i padl.
Rano wstal, wrócił i położył sie na drugim koncu lozka, slowa nie zmieniliśmy a wiem ze pretensje beda w moja stronę

reklama
Do góry