Smerfetka94
Fanka BB :)
Tak tez mozesz zrobicKonkretnie i pewnie to spakuję walizki i w cholerę pójdę. Może wtedy doceni co miał.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak tez mozesz zrobicKonkretnie i pewnie to spakuję walizki i w cholerę pójdę. Może wtedy doceni co miał.
Poza tym każdy ma zły dzień i z pewnością nie chciał wybuchnąćTo odkładaj telefon i wtulaj się w męża. Poczujesz się lepiej tym bardziej, że zawsze jest przy Tobie.
Jak go nie ma..To odkładaj telefon i wtulaj się w męża. Poczujesz się lepiej tym bardziej, że zawsze jest przy Tobie.
Ja rozumiem ale to nie ten typ..Poza tym każdy ma zły dzień i z pewnością nie chciał wybuchnąć
A bralas od 16 do 25dc 1x1?
Nie stresuj sie bylo i przeszlo do dobry znak do maleństwa trzymam kciukiU mnie to plamienie , które było w czwartek narazie cisza.... @ na 30..... juz jestem zła , że nic z tego nie wyszło
Do tego doszły humory. Moj syn zgubił kolejną czapke i tak mnie to w... wiec na pewno @ się zbliżaNie stresuj sie bylo i przeszlo do dobry znak do maleństwa trzymam kciuki
U mnie zadnych plamien poza tym ze sie czuje jakby mnie walec przejechal temp bez zmian
@ 31.10 oby nie przyszla
I jakkkk sen sie sprawdzilA ja miałam dziś piękny sen, w którym robiłam test i wyszły dwie ładne wyraźne kreski... I co? I głupia zrobiłam test dzisiaj, bo skoro i tak miałam plan robić jutro to co mi szkodzi? Dziś 25dc. Jeśli test owu był pozytywny w 13dc to myślicie, że jest jeszcze szansa czy nie ma się co łudzić?