reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Od 15 do 25 2x1, chyba pierwszy raz od niepamiętnych czasów czułam jajniki chociaż może wcześniej nie zwracałam na to uwagi. Ale w tym cyklu wgl nie bolały mnie piersi, zazwyczaj chodzenie sprawiało mi ból ale za to rozrywający ból jakby macicy, szyjki...jakieś skurcze
A bralas od 16 do 25dc 1x1?

Ostatnia edycja:
A ja miałam dziś piękny sen, w którym robiłam test i wyszły dwie ładne wyraźne kreski... I co? I głupia zrobiłam test dzisiaj, bo skoro i tak miałam plan robić jutro to co mi szkodzi? A na teście biel vizira. Dziś 25dc. Jeśli test owu był pozytywny w 13dc to myślicie, że jest jeszcze szansa czy nie ma się co łudzić?

Ostatnia edycja:
reklama
A ja miałam dziś piękny sen, w którym robiłam test i wyszły dwie ładne wyraźne kreski... I co? I głupia zrobiłam test dzisiaj, bo skoro i tak miałam plan robić jutro to co mi szkodzi? Dziś 25dc. Jeśli test owu był pozytywny w 13dc to myślicie, że jest jeszcze szansa czy nie ma się co łudzić?
I jakkkk sen sie sprawdzil

Do góry