reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Nie..
Moj W. przeszedl z pracy, zmęczony..
A ja mu mowie ze sa 3 wory do wyniesienia.
No i zly , bo moglam sama , bo moglam pomyśleć co mowie mu na wejsciu do domu...
Wiem, nie mam sie czego czepiac..ale ostatnio mam taki nastrój ze plakalabym bez powodu
Nosz kurde. Ugotować, posprzątać i Bóg wie co jeszcze a chłop przyjdzie do domu i pretensje. Nie leżysz cały dzień tylko też pracujesz.

reklama
Ja odskoczni nie mam. Jakos leca dni, raz szybciej raz wolniej.
Przy czym my nie staramy się tak na maksa a raczej co ma byc to bedzie.
W pierwszą ciaze zaszlam "jednym strzalem"' ale to bylo prawie 5 lat temu i z bylym mezem.
Z partnerem nie zabezpieczamy sie od kilku miesiecy i nic...
Martwilam sie nawet ze ze mna cos nie tak.
Poszlam do gina, owulka jest, wszystko super no ale nie zaskoczylo jeszcze.
Na dodatek kiepsko sie czuje od dwoch tygodni i to dobija bo nie wiem dlaczego.

Cytologie powinno sie robić systematycznie :( moze wtedy unikneloby sie az tak nieprzyjemnych wiadomosci..

Aa i tez lubie czytac :)

Dla Nas to nie jest niestety tylko nieprzyjemna wiadomość, dla mojej mamy to jest wyrok, i mówienie po fakcie ze cytologie powinno sie robic systematycznie nic już niestety nie da. Osoby kolo 50 czesto tego nie robią i to jest smutne bo gdyby mnie posluchala i robiła to byłoby inaczej no ale nie o tym jest ten temat

Ja ogolnie czytam Mroza aby się odstresowac wcześniej Jo Nesbo

Dla Nas to nie jest niestety tylko nieprzyjemna wiadomość, dla mojej mamy to jest wyrok, i mówienie po fakcie ze cytologie powinno sie robic systematycznie nic już niestety nie da. Osoby kolo 50 czesto tego nie robią i to jest smutne bo gdyby mnie posluchala i robiła to byłoby inaczej no ale nie o tym jest ten temat

Ja ogolnie czytam Mroza aby się odstresowac wcześniej Jo Nesbo
Nie chcialam żebyś to zle odebrala.
Dużo sie mówi o badaniach a nikt tego nie bierze na serio..
Dopoki nie dzieje sie tragedia..

Ja raczej nowości, albo jak cos wpadnie w oko..nie mam nikogo ulubionego

No i rozkleilam sie..
Teraz ja nie wiem o co chodzi.
To jest moj ideal faceta, zawsze byl przy mnie gdy tego potrzebowalam..
W poniedziałek po negatywnej becie wylam do konca dnia, spal bo zmęczony,usnelo mu sie.
Dzisiaj tez dobrze wiedzial ze chce zeby przy mnie był ze wzgledu na samopoczucie .
Pozatym wczoraj wyczulam chyba guzka w piersi i nie wiem co to.
To o glupie smieci sie sprzeczamy :(
Jeszcze teksty ze siedze na grupie a on ma gdzieś takie gowno ze musi robic cos po pracy :(
Nie wiem co jest grane

No i rozkleilam sie..
Teraz ja nie wiem o co chodzi.
To jest moj ideal faceta, zawsze byl przy mnie gdy tego potrzebowalam..
W poniedziałek po negatywnej becie wylam do konca dnia, spal bo zmęczony,usnelo mu sie.
Dzisiaj tez dobrze wiedzial ze chce zeby przy mnie był ze wzgledu na samopoczucie .
Pozatym wczoraj wyczulam chyba guzka w piersi i nie wiem co to.
To o glupie smieci sie sprzeczamy :(
Jeszcze teksty ze siedze na grupie a on ma gdzieś takie gowno ze musi robic cos po pracy :(
Nie wiem co jest grane
Kochana połóż się spać. Sen jest dobry na wszystko. Rano porozmawiaj z M co się dzieje. Guzek najlepiej skonsultować z ginekologiem. Będzie wszystko dobrze

reklama
Do góry