MamaWojtusia15
Fanka BB :)
Ja chyba pierwszy dzień cyklu........... [emoji29]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja chyba pierwszy dzień cyklu........... [emoji29]
Ja miałam 2,3 ale obie za wcześnie zrobiłyśmy betę1.2.. alez my, te baby jestesmy glupiutkie
Test rano zrobiłam i mam wrażenie, że coś tam jest ale może to moja psychika haha
No właśnie ja też nie wiem xDHmm na pierwszy rzut oka nic nie widać ale jak przybliżyłam to jest taki złudzenie ale sama nie wiem czy i mi się nie przywidzialo[emoji16]
Dostałam boli jak na okres i brazowe delikatne plamienie. Okresem tego nazwać nie moge trwało to 2 dni. W drugim dniu plamienia zrobiłam test a w kolejnym bete która pokazała wczesną ciążę@kiwaczka89 opowiedz jak to było u Ciebie z tym plamienie. Ile dni ? Czy przed okresem? Pobolewal Cię brzuch?