reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Hej dziewczyny, mam do Was pytanie.
Dzisiaj byłam na usg (10 d.c.) w pierwszym cyklu po braniu clo. Moja ginekolog powiedziała mi, że mam dwa pęcherzyki 1,5cm i żebym w najbliższych trzech dniach intensywnie współżyła. I właściwie wcześniej myślałam, że brak owu będzie moim największym problemem, ale teraz to nie wiem czy w ciągu tych trzech dni mój partner zdąży wrócić z delegacji..
Chciałam Was spytać jakie macie doświadczenie po ilu dniach może dojść od owulacji jeśli teraz ten pęcherzyk ma 1,5cm? Jak u Was to wygląda?
Gdzieś tam czytałam, że niby przy wielkości ok 2cm dochodzi do owulacji, a rośnie średnio 2mm na dzień, no ale nie wiem na ile to może być pewna informacja. I tak pewnie u każdej może być trochę inaczej, ale chciałam się dowiedzieć jak było u Was:)

Test rano zrobiłam i mam wrażenie, że coś tam jest ale może to moja psychika haha

Załączniki

• IMG_20191017_131131.jpg
    IMG_20191017_131131.jpg
    843,9 KB · Wyświetleń: 107
reklama
Hej dziewczyny!
Czytam Was już od dłuższego czasu, a dopiero dziś postanowiłam założyć tu konto :)
Z narzeczonym staramy się o dzidziusia od 6 miesięcy. Ten cykl natomiast jest zupełnie inny niz wszystkie. Dziś wypada mi 34dc ale moje miesiączki są nieregularne. 29-35 dni. Jak nigdy bolą mnie piersi, sutki delikatnie się przybrazowily. Jestem rozdrażniona i mam ogromny apetyt. Od kilku dni męczą mnie bóle głowy i rano czuje jakbym miała jakiś gul w gardle. Pod wieczór czuje ciągnący ból w podbrzuszu jak na okres. Czuje się ociężale. Co Myślicie? Jak @ nie przyjdzie do niedzieli to w pon testuje.

Do góry