reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

To się zgadzam może nawej najasniejsza kreska świadczyć o ciąży a wcale nie musi. Są testy które wychodzą pozytywne z kreska i a ciazy nie ma i tak samo jak nie ma kresek a później okazuje się że ciąża jest. Ale najlepiej jest jak się nie dopatruje kresek. Ciąża jak ma być to napewno będzie i nic tego nie zmieni. Takie jest moje zdanie.
A no pewnie , że tak :)

reklama
Laski a ja dzisiaj skocze na ta krew. Boyfriend mnie wyciaga. A niech bedzie co ma byc. Może akurat bedzie cos na rzeczy.
A jak nie to czekam do przyszłego tygodnia
Tez mnie sutki bolaly przed jak nigdy i niestety skonczylo sie @, mysle ze tydzien przed @ moze wyjsc przeklamany wynik. Niepotrzebnie sie bedziesz denerwowac ale trzymam kciuki!

Tak stoje w korku i z zapartym tchem nadrabiam :-D cierpliwosci dziewczyny! Najgorzej doszukiwac sie objawow (sama swirowalam przed @ hehehe ) dzis 5dc woec juz sie franca konczy i zaczynamy

Jak robicie testy owu to długo wychodzi Wam blada kreska testowa? Czy po bladej parę dni i już macie równa lub ciemniejsza? Wczoraj zrobiłam pierwszy test w tym cyklu i widać druga kreskę ale jest wyraźnie bledsza niż testowa więc ewidentnie test negatywny

reklama
Do góry