reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Hej dziewczyny!
Czytam Was już od dłuższego czasu, a dopiero dziś postanowiłam założyć tu konto :)
Z narzeczonym staramy się o dzidziusia od 6 miesięcy. Ten cykl natomiast jest zupełnie inny niz wszystkie. Dziś wypada mi 34dc ale moje miesiączki są nieregularne. 29-35 dni. Jak nigdy bolą mnie piersi, sutki delikatnie się przybrazowily. Jestem rozdrażniona i mam ogromny apetyt. Od kilku dni męczą mnie bóle głowy i rano czuje jakbym miała jakiś gul w gardle. Pod wieczór czuje ciągnący ból w podbrzuszu jak na okres. Czuje się ociężale. Co Myślicie? Jak @ nie przyjdzie do niedzieli to w pon testuje.
Ja bym już jutro zatestowała :)
W końcu to już 34 DC więc test powinien być wiarygodny

reklama
Dostałam boli jak na okres i brazowe delikatne plamienie. Okresem tego nazwać nie moge ;) trwało to 2 dni. W drugim dniu plamienia zrobiłam test a w kolejnym bete która pokazała wczesną ciążę
No właśnie ja mam takie plamienia jasno czerwone i ucisk dołem brzucha... Jutro rano zrobie test i poczekam zobaczę czy się to rozwinie w @

Testu nie powinno się oglądać pod kątem ani pod światło bo to może być fabryczna kreska która spowoduje wielki płacz gdy miesiączka przyjdzie lub będzie zwykle opóźnienie.
Nie spotkałam sie jeszcze z fabryczną kreską... poza tym z doświadczenia wiadomo że nawet najbledsza kreska może przepowiadać ciaze a zdj to zdj nie mam testu w ręce

reklama
Nie spotkałam sie jeszcze z fabryczną kreską... poza tym z doświadczenia wiadomo że nawet najbledsza kreska może przepowiadać ciaze a zdj to zdj nie mam testu w ręce
To się zgadzam może nawej najasniejsza kreska świadczyć o ciąży a wcale nie musi. Są testy które wychodzą pozytywne z kreska i a ciazy nie ma i tak samo jak nie ma kresek a później okazuje się że ciąża jest. Ale najlepiej jest jak się nie dopatruje kresek. Ciąża jak ma być to napewno będzie i nic tego nie zmieni. Takie jest moje zdanie.

Do góry