reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Chyba i ja kupię sobie ten test owu bo ja już nie wiem co 2 dzień seks przez dwa miesiące i nic
Ja kupiłam 30 testów za jakieś śmieszne £4. Wole robić bo dzięki nim zorientowałam się ze coś jest nie tak bo nie miałam owulacji w ostatnich miesiącach. Chociaż jest dołujące jak wiesz ze owulacja była a ciąży nadal nie ma. :(

Ah i mam śluz różowy a to znaczy że chyba już nie mam co robić w sobotę testu bo po co... :(
Lacze sie z Toba w bolu. Wlasnie dostalam rowniez to samo co Ty. Sama zastanawiam sie czy warto kupowac teraz testy na owu czy dac sobie jeszcze miesiac czasu? Boje sie,ze jak bede robila to ta glupia glowa bedzie myslala ze sie nastawiam a mowi sie,ze jak sie czlowiek bardzo stara to nie przyjdzie tak latwo i ze czasami lepiej odpuscic... Sama nie wiem co robic... Weekend zmarnowany...

Byłam ma wizycie kontrolnej u gin. Liczyłam po cichu że dobrą nowine ale zamiast tego ginekolog powiedzial że normalny okres oczekiwania na ciążę to rok... Super.

Byłam ma wizycie kontrolnej u gin. Liczyłam po cichu że dobrą nowine ale zamiast tego ginekolog powiedzial że normalny okres oczekiwania na ciążę to rok... Super.
I w każdym cyklu u zdrowej pary tylko 30% szans ;)

U mnie ciąża wykluczona.
Beta hCG <0.200
Progesteron dość niski bo 4.51
A objawy mam takie jakby było go minimum 25 .. Zaczynam się martwić, coś musi dawać te objawy i plamienia i ból. Jeśli kolejny cykl będzie równie dziwny to idę na konsultację do innego lekarza.
Przez to moje endometrium duże może czegoś nie zauważa :/

reklama
Do góry