Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem co czujesz.... poczekaj jeżeli masz wątpliwości niech ta zmora przyjdzie.... bo lepsze to niz biel vizira na teście... wdech i wydech i trzeba żyć dalejJest mi smutno okropnie chce mi się płakać
Chyba i ja kupię sobie ten test owu bo ja już nie wiem co 2 dzień seks przez dwa miesiące i nicZobacz załącznik 1032299
Dziewczyny, zaczęłam robić testy owulacyjne od 8 dnia cyklu, dzisiaj 13 i w końcu coś się dzieje ale mam rozkmine czy to będzie już czy raczej jutro wyjdzie jeszcze ciemniejszy
Ja kupiłam 30 testów za jakieś śmieszne £4. Wole robić bo dzięki nim zorientowałam się ze coś jest nie tak bo nie miałam owulacji w ostatnich miesiącach. Chociaż jest dołujące jak wiesz ze owulacja była a ciąży nadal nie ma.Chyba i ja kupię sobie ten test owu bo ja już nie wiem co 2 dzień seks przez dwa miesiące i nic
Lacze sie z Toba w bolu. Wlasnie dostalam rowniez to samo co Ty. Sama zastanawiam sie czy warto kupowac teraz testy na owu czy dac sobie jeszcze miesiac czasu? Boje sie,ze jak bede robila to ta glupia glowa bedzie myslala ze sie nastawiam a mowi sie,ze jak sie czlowiek bardzo stara to nie przyjdzie tak latwo i ze czasami lepiej odpuscic... Sama nie wiem co robic... Weekend zmarnowany...Ah i mam śluz różowy a to znaczy że chyba już nie mam co robić w sobotę testu bo po co...
Co? Dlaczego?Byłam ma wizycie kontrolnej u gin. Liczyłam po cichu że dobrą nowine ale zamiast tego ginekolog powiedzial że normalny okres oczekiwania na ciążę to rok... Super.
I w każdym cyklu u zdrowej pary tylko 30% szansByłam ma wizycie kontrolnej u gin. Liczyłam po cichu że dobrą nowine ale zamiast tego ginekolog powiedzial że normalny okres oczekiwania na ciążę to rok... Super.
Średnia statystycznaCo? Dlaczego?