kiwaczka89
Fanka BB :)
Miałam sen o dwóch kreseczkach więc jak wstałam doszłam do wniosku że to proroczy sen [emoji23][emoji85] no i zrobiłam [emoji85] biel vizira [emoji23] nic, czekam na @ w weekend
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrobię jak tylko wstanę do roboty Co robić, gdyby okazało się że coś wyjdzie? Lekarz mi przepisze progesteron? Czy od razu zjeść pół opakowania duphastonu
Miałam sen o dwóch kreseczkach więc jak wstałam doszłam do wniosku że to proroczy sen [emoji23][emoji85] no i zrobiłam [emoji85] biel vizira [emoji23] nic, czekam na @ w weekend
Tak tak, ja bym albo zadzwoniła do lekarza jeśli masz taka możliwość lub gdziekolwiek dostała się na wizytę,żeby dawkę jednak lekarz ustalił. Daj znać koniecznie.Zrobię jak tylko wstanę do roboty Co robić, gdyby okazało się że coś wyjdzie? Lekarz mi przepisze progesteron? Czy od razu zjeść pół opakowania duphastonu
Zrobiłam rano test, zaraz po wstaniu, ale jakiś dupny chyba kupiłam bo raz że nic nie pokazał, a dwa że kreskę kontrolną też pokazał średnio. Tak czy siak biel niczym w reklamie „babeczki znikną a plamy? Zostaną. Nie zostaną” albo kolumbijska kokaina. Głupia ja że kupiłam tylko jeden i w drodze do roboty mogę dokupić tylko czy takie testowanie ma sens? To lekarza jestem umówiona, nie jest to mój ginekolog ale wizyta była szybko i wyskoczę z pracy, bo to w tym samym budynku. Nie ogarniam co się ostatnio ze mną dzieje, nic a nicTak tak, ja bym albo zadzwoniła do lekarza jeśli masz taka możliwość lub gdziekolwiek dostała się na wizytę,żeby dawkę jednak lekarz ustalił. Daj znać koniecznie.
Mi ostatnio ten sikany strumieniowy tez nie wyszedł- nawet kontrolna. Nie umiem w to celnąć jakoś. Ale kupuje zawsze płytkowe czułości od 10 z domowego laboratorium i one wychodzą ok.Zrobiłam rano test, zaraz po wstaniu, ale jakiś dupny chyba kupiłam bo raz że nic nie pokazał, a dwa że kreskę kontrolną też pokazał średnio. Tak czy siak biel niczym w reklamie „babeczki znikną a plamy? Zostaną. Nie zostaną” albo kolumbijska kokaina. Głupia ja że kupiłam tylko jeden i w drodze do roboty mogę dokupić tylko czy takie testowanie ma sens? To lekarza jestem umówiona, nie jest to mój ginekolog ale wizyta była szybko i wyskoczę z pracy, bo to w tym samym budynku. Nie ogarniam co się ostatnio ze mną dzieje, nic a nic
To czekamy razem na weekend. U mnie @ ma się pojawić w sobotę. Ostatnio U mnie w pracy była kumpela która przeniosła się na inny market i pyta "kto zaciążył?". Odpowiadam, że nikt a ona mi wyskakuje tekstem " myślałam, że ty".Miałam sen o dwóch kreseczkach więc jak wstałam doszłam do wniosku że to proroczy sen [emoji23][emoji85] no i zrobiłam [emoji85] biel vizira [emoji23] nic, czekam na @ w weekend
Dodaje sie i ja do czekajacych[emoji4]To czekamy razem na weekend. U mnie @ ma się pojawić w sobotę. Ostatnio U mnie w pracy była kumpela która przeniosła się na inny market i pyta "kto zaciążył?". Odpowiadam, że nikt a ona mi wyskakuje tekstem " myślałam, że ty".
Oby nie przyszłaDodaje sie i ja do czekajacych[emoji4]