reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Ja tez dzisiaj 21dc. Jak dlugie masz cykle? Bo ja 28 dniowe
Ja za tydzien chce testowac. Miesiaczki mam jak w zegarku, ostatnio dwa dni przed @ juz mialam gruba kreche (niestety to nic nie znaczy bo przeciez i tak poronilam)
Bardzo bym chciala zeby sie udalo kurcze. Woeczorami łapie doła :(
Mam 31 dni od poronienia choć ostatnio spóźniają się kilka dni co miesiąc czuje jakby to było już chce już testować i nagle dostaje @ . Tez bardzo chce żeby się udało również łapie doły obwiniam siebie i dobijam tym również męża ... ale trzeba być silnym może październik będzie tym naszym miesiącem a może będzie prezent na święta kto wie

reklama
Pierwszy cykl starań, wszystkie możliwie objawy ciążowe, testy negatywne, okres przyszedł o 3 dni wcześniej... Drugi cykl starań, okres spóźniał się 10 dni, testy negatywne, w końcu przyszła @...
Teraz zaczęliśmy 3 cykl starań i już mi cycki opadają jak pomyśle co znowu wymyśli moje ciało... Opadam z sił momentami, bo dlaczego jak człowiek chce, pragnie i to jego największe marzenie to się nie udaje...

Cześć dziewczyny :) około 23.09 pytałam się Was o testy owulacyjne (nie były pozytywne ale kreska dość ciemna). Może to co napiszę komuś się przyda. W moim wypadku testy wychodzą ciemne dość mocno nawet 6 dni po owulacji. Wtedy byłam 1 dpo. Dziś poszłam na betę bo robiłam test ciążowy czułości 10 i wychodził cień a nawet mniej jak cień... Mój wynik bety to 22 :D!!!

Gratuluję

reklama
Cześć! Trzymajcie za mnie kciuki, pierwszy raz od naprawdę długiego czasu mam potwierdzoną owulację! Tak się cieszę, mam nadzieję, że tym razem się uda! Staramy się o pierwszą dzidzię, niestety przez ostatnie pół roku nic, cykle bezowulacyjne. .. Jestem dobrej myśli, tak dobrze nie było od dawna! :D

Do góry