reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Ja tez dzisiaj 21dc. Jak dlugie masz cykle? Bo ja 28 dniowe
Ja za tydzien chce testowac. Miesiaczki mam jak w zegarku, ostatnio dwa dni przed @ juz mialam gruba kreche (niestety to nic nie znaczy bo przeciez i tak poronilam)
Bardzo bym chciala zeby sie udalo kurcze. Woeczorami łapie doła :(
Mam 31 dni od poronienia choć ostatnio spóźniają się kilka dni co miesiąc czuje jakby to było już chce już testować i nagle dostaje @ . Tez bardzo chce żeby się udało również łapie doły obwiniam siebie i dobijam tym również męża ... ale trzeba być silnym może październik będzie tym naszym miesiącem a może będzie prezent na święta kto wie

reklama
Pierwszy cykl starań, wszystkie możliwie objawy ciążowe, testy negatywne, okres przyszedł o 3 dni wcześniej... Drugi cykl starań, okres spóźniał się 10 dni, testy negatywne, w końcu przyszła @...
Teraz zaczęliśmy 3 cykl starań i już mi cycki opadają jak pomyśle co znowu wymyśli moje ciało... Opadam z sił momentami, bo dlaczego jak człowiek chce, pragnie i to jego największe marzenie to się nie udaje...

Cześć dziewczyny :) około 23.09 pytałam się Was o testy owulacyjne (nie były pozytywne ale kreska dość ciemna). Może to co napiszę komuś się przyda. W moim wypadku testy wychodzą ciemne dość mocno nawet 6 dni po owulacji. Wtedy byłam 1 dpo. Dziś poszłam na betę bo robiłam test ciążowy czułości 10 i wychodził cień a nawet mniej jak cień... Mój wynik bety to 22 :D!!!

Gratuluję

reklama
Cześć! Trzymajcie za mnie kciuki, pierwszy raz od naprawdę długiego czasu mam potwierdzoną owulację! Tak się cieszę, mam nadzieję, że tym razem się uda! Staramy się o pierwszą dzidzię, niestety przez ostatnie pół roku nic, cykle bezowulacyjne. .. Jestem dobrej myśli, tak dobrze nie było od dawna! :D

Do góry