reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Witajcie kochane [emoji4] zniknęłam na kilka dni ale @ mnie trochę przybiła jak zawsze [emoji3525] dziś jadę do szpitala sprawdzić czy owulacja się szykuje i przystępujemy do testu pct. Mam nadzieję że wynik będzie od razu, bo nie wytrzymam czekania. Trzymam kciuki za wszystkie staraczki byśmy w październiku odczarowaly forum [emoji3531]

reklama
Witajcie kochane [emoji4] zniknęłam na kilka dni ale @ mnie trochę przybiła jak zawsze [emoji3525] dziś jadę do szpitala sprawdzić czy owulacja się szykuje i przystępujemy do testu pct. Mam nadzieję że wynik będzie od razu, bo nie wytrzymam czekania. Trzymam kciuki za wszystkie staraczki byśmy w październiku odczarowaly forum [emoji3531]
Akurat o tobie wczoraj myślałam :) powodzenia
A co to jest pct?

Cześć! Trzymajcie za mnie kciuki, pierwszy raz od naprawdę długiego czasu mam potwierdzoną owulację! Tak się cieszę, mam nadzieję, że tym razem się uda! Staramy się o pierwszą dzidzię, niestety przez ostatnie pół roku nic, cykle bezowulacyjne. .. Jestem dobrej myśli, tak dobrze nie było od dawna! :D
Trzymam mocno, daj znać jak się układa wszystko!!

Test na wrogi śluz [emoji846] to czego boję się chyba najbardziej [emoji21] jeśli okaże się że moje środowisko niszczy pływaków mojego m to czeka nas inseminacja [emoji24] jeszcze wstałam dziś zła jak osa i mój się pyta gdzie mam humor,mówię mu że głupoty mi się śniły to pyta co konkretnie a mi się śniło że zrobiłam test i miałam piękne dwie krechy [emoji24] to mnie przytulił i powiedział że to sen proroczy [emoji3531] ale on ma ze mną ciężkie życie [emoji23]
Akurat o tobie wczoraj myślałam :) powodzenia
A co to jest pct?

Cześć! Trzymajcie za mnie kciuki, pierwszy raz od naprawdę długiego czasu mam potwierdzoną owulację! Tak się cieszę, mam nadzieję, że tym razem się uda! Staramy się o pierwszą dzidzię, niestety przez ostatnie pół roku nic, cykle bezowulacyjne. .. Jestem dobrej myśli, tak dobrze nie było od dawna! :D

Trzymam za Was kciuki mocno, mocno! Pozytywnie i do przodu :)

Pierwszy cykl starań, wszystkie możliwie objawy ciążowe, testy negatywne, okres przyszedł o 3 dni wcześniej... Drugi cykl starań, okres spóźniał się 10 dni, testy negatywne, w końcu przyszła @...
Teraz zaczęliśmy 3 cykl starań i już mi cycki opadają jak pomyśle co znowu wymyśli moje ciało... Opadam z sił momentami, bo dlaczego jak człowiek chce, pragnie i to jego największe marzenie to się nie udaje...

No widzisz właśnie dlatego że "chce, pragnie, myśli uporczywie" itd...
Spójrz na pary, które starają się rok, dwa lata, 3 lata i pomyśl sobie, super ja dopiero 3 cykl.
Zamień każdą negatywną rzecz w pozytywną i postaraj się odprężyć. Wtedy będzie duuuuzo łatwiej.
Trzymam kciuki, uśmiechnij się. :D Posłuchaj dziewczyn z forum, bo czasami o marzenia trzeba walczyć, a czasami nie, wazne nie poddać się na początku! ;)

Jak tam dzisiaj? Ja jestem 15 dpo. Jutro termin @. Piersi jakoś dziwnie mnie bolą od pach idzie ból na boki piersi i górę. Dzisiaj temperatura skoczyła ale to często dzień przed @.

U mnie już owu była w niedzielę, a do teraz bolą mnie jajniki... dobrze że mam wizyte u ginekologa za tydzień to zobaczy co tam się dzieje. Oby nie żadne zapalenie czy inna infekcja :mad:

reklama
Jak tam dzisiaj? Ja jestem 15 dpo. Jutro termin @. Piersi jakoś dziwnie mnie bolą od pach idzie ból na boki piersi i górę. Dzisiaj temperatura skoczyła ale to często dzień przed @.
Ja sie wczoraj poklocilam z mezem. Ciagle mowi o ciazy i wierzy naprawde widze ze wierzy ze sie udalo. Zapytal kiedy sikam na tescior bo chce juz wiedziec to na niegu fuknelam. No i lawina poszla..mial lekkie pretensje o to ze zbyt pesymistycznie do tego podchodze .. i ze moje „zle mysli” moga sprawic ze nie zajde (no smiech) a ja na to ze wole sie pozytywnie zaskoczyc niz rozczarowac i ze sie najnormalniej w swiecie boje. Dzisiaj mam urodziny wiec czuje sie jak na infolinii bo ciagle ktos pisze i dzwoni a ja sie skupic na pracy nie moge.

Do góry