reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Ja sie wczoraj poklocilam z mezem. Ciagle mowi o ciazy i wierzy naprawde widze ze wierzy ze sie udalo. Zapytal kiedy sikam na tescior bo chce juz wiedziec to na niegu fuknelam. No i lawina poszla..mial lekkie pretensje o to ze zbyt pesymistycznie do tego podchodze .. i ze moje „zle mysli” moga sprawic ze nie zajde (no smiech) a ja na to ze wole sie pozytywnie zaskoczyc niz rozczarowac i ze sie najnormalniej w swiecie boje. Dzisiaj mam urodziny wiec czuje sie jak na infolinii bo ciagle ktos pisze i dzwoni a ja sie skupic na pracy nie moge.
Wszystkiego najlepszego! a w szczególności upragnionych dwóch kreseczek :*

Długo się staracie?

Ja sie wczoraj poklocilam z mezem. Ciagle mowi o ciazy i wierzy naprawde widze ze wierzy ze sie udalo. Zapytal kiedy sikam na tescior bo chce juz wiedziec to na niegu fuknelam. No i lawina poszla..mial lekkie pretensje o to ze zbyt pesymistycznie do tego podchodze .. i ze moje „zle mysli” moga sprawic ze nie zajde (no smiech) a ja na to ze wole sie pozytywnie zaskoczyc niz rozczarowac i ze sie najnormalniej w swiecie boje. Dzisiaj mam urodziny wiec czuje sie jak na infolinii bo ciagle ktos pisze i dzwoni a ja sie skupic na pracy nie moge.
Wszystkiego najlepszego i oczywiście II kreseczek!!!
Mężem się nie przejmuj, dziś jest twój dzień!!
Robiłam w poniedziałek 13 dpo był bardzo negatywny ;) jutro rano jeśli temperatura nie spadanie to zrobię.
Czekamy więc do jutra!!!

Dzieki dziewczyny :*
@kiwaczka89 mamy 3 letnia corke, w maju zaszlam w ciaze w pierwszym cyklu bez zabezpieczenia ale w lipcu poronilam. Teraz to pierwszy cykl staran, zajsc moze nie jest trudno czasami , ale utrzymac ciaze to juz gorzej.. dlatego staram sie byc neutralna bo kolejnego rozczarownia nie zniose. A naczytalam sie juz duzo historii ze tak latwo z tymi ciazami nie jest. A on mysli ze ciach ciach i na pewno ciaza

Ostatnia edycja:
Trzymam kciuki [emoji179][emoji179][emoji179][emoji179]
Cześć! Trzymajcie za mnie kciuki, pierwszy raz od naprawdę długiego czasu mam potwierdzoną owulację! Tak się cieszę, mam nadzieję, że tym razem się uda! Staramy się o pierwszą dzidzię, niestety przez ostatnie pół roku nic, cykle bezowulacyjne. .. Jestem dobrej myśli, tak dobrze nie było od dawna! :D

reklama
Wszystkiego najlepszego niech spełnia się twoje marzenia [emoji179][emoji179][emoji179][emoji179]

Do góry