reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Ja sie wczoraj poklocilam z mezem. Ciagle mowi o ciazy i wierzy naprawde widze ze wierzy ze sie udalo. Zapytal kiedy sikam na tescior bo chce juz wiedziec to na niegu fuknelam. No i lawina poszla..mial lekkie pretensje o to ze zbyt pesymistycznie do tego podchodze .. i ze moje „zle mysli” moga sprawic ze nie zajde (no smiech) a ja na to ze wole sie pozytywnie zaskoczyc niz rozczarowac i ze sie najnormalniej w swiecie boje. Dzisiaj mam urodziny wiec czuje sie jak na infolinii bo ciagle ktos pisze i dzwoni a ja sie skupic na pracy nie moge.
Wszystkiego najlepszego! a w szczególności upragnionych dwóch kreseczek :*

Długo się staracie?

Ja sie wczoraj poklocilam z mezem. Ciagle mowi o ciazy i wierzy naprawde widze ze wierzy ze sie udalo. Zapytal kiedy sikam na tescior bo chce juz wiedziec to na niegu fuknelam. No i lawina poszla..mial lekkie pretensje o to ze zbyt pesymistycznie do tego podchodze .. i ze moje „zle mysli” moga sprawic ze nie zajde (no smiech) a ja na to ze wole sie pozytywnie zaskoczyc niz rozczarowac i ze sie najnormalniej w swiecie boje. Dzisiaj mam urodziny wiec czuje sie jak na infolinii bo ciagle ktos pisze i dzwoni a ja sie skupic na pracy nie moge.
Wszystkiego najlepszego i oczywiście II kreseczek!!!
Mężem się nie przejmuj, dziś jest twój dzień!!
Robiłam w poniedziałek 13 dpo był bardzo negatywny ;) jutro rano jeśli temperatura nie spadanie to zrobię.
Czekamy więc do jutra!!!

Dzieki dziewczyny :*
@kiwaczka89 mamy 3 letnia corke, w maju zaszlam w ciaze w pierwszym cyklu bez zabezpieczenia ale w lipcu poronilam. Teraz to pierwszy cykl staran, zajsc moze nie jest trudno czasami , ale utrzymac ciaze to juz gorzej.. dlatego staram sie byc neutralna bo kolejnego rozczarownia nie zniose. A naczytalam sie juz duzo historii ze tak latwo z tymi ciazami nie jest. A on mysli ze ciach ciach i na pewno ciaza

Ostatnia edycja:
Trzymam kciuki [emoji179][emoji179][emoji179][emoji179]
Cześć! Trzymajcie za mnie kciuki, pierwszy raz od naprawdę długiego czasu mam potwierdzoną owulację! Tak się cieszę, mam nadzieję, że tym razem się uda! Staramy się o pierwszą dzidzię, niestety przez ostatnie pół roku nic, cykle bezowulacyjne. .. Jestem dobrej myśli, tak dobrze nie było od dawna! :D

reklama
Wszystkiego najlepszego niech spełnia się twoje marzenia [emoji179][emoji179][emoji179][emoji179]

Do góry