Fajnie by było ale w ciąży w czerwcu czułam się inaczej. Teraz bardziej okresowo. Co ma być to bedzie, raczej @ zawita.Oj coś czuję, że jednak jutro będzie radość u ciebie i tutaj. Mnie właśnie tak bolały piersi w ciąży przed @.
reklama
budkaa
Fanka BB :)
@Agatha123 nie kusi Cie zeby zrobic tescik?
kiwaczka89
Wszystkiego najlepszego! a w szczególności upragnionych dwóch kreseczek :*Ja sie wczoraj poklocilam z mezem. Ciagle mowi o ciazy i wierzy naprawde widze ze wierzy ze sie udalo. Zapytal kiedy sikam na tescior bo chce juz wiedziec to na niegu fuknelam. No i lawina poszla..mial lekkie pretensje o to ze zbyt pesymistycznie do tego podchodze .. i ze moje „zle mysli” moga sprawic ze nie zajde (no smiech) a ja na to ze wole sie pozytywnie zaskoczyc niz rozczarowac i ze sie najnormalniej w swiecie boje. Dzisiaj mam urodziny wiec czuje sie jak na infolinii bo ciagle ktos pisze i dzwoni a ja sie skupic na pracy nie moge.
Długo się staracie?
Robiłam w poniedziałek 13 dpo był bardzo negatywny jutro rano jeśli temperatura nie spadanie to zrobię.@Agatha123 nie kusi Cie zeby zrobic tescik?
Martyna84
Ja tak miałam przez ostatnie dwa cykle bóle podbrzusza i kłócia jajników, też idę w poniedziałek do gin posprawdzac o co chodzi.U mnie już owu była w niedzielę, a do teraz bolą mnie jajniki... dobrze że mam wizyte u ginekologa za tydzień to zobaczy co tam się dzieje. Oby nie żadne zapalenie czy inna infekcja
Martyna84
Wszystkiego najlepszego i oczywiście II kreseczek!!!Ja sie wczoraj poklocilam z mezem. Ciagle mowi o ciazy i wierzy naprawde widze ze wierzy ze sie udalo. Zapytal kiedy sikam na tescior bo chce juz wiedziec to na niegu fuknelam. No i lawina poszla..mial lekkie pretensje o to ze zbyt pesymistycznie do tego podchodze .. i ze moje „zle mysli” moga sprawic ze nie zajde (no smiech) a ja na to ze wole sie pozytywnie zaskoczyc niz rozczarowac i ze sie najnormalniej w swiecie boje. Dzisiaj mam urodziny wiec czuje sie jak na infolinii bo ciagle ktos pisze i dzwoni a ja sie skupic na pracy nie moge.
Mężem się nie przejmuj, dziś jest twój dzień!!
Czekamy więc do jutra!!!Robiłam w poniedziałek 13 dpo był bardzo negatywny jutro rano jeśli temperatura nie spadanie to zrobię.
budkaa
Dzieki dziewczyny :*
@kiwaczka89 mamy 3 letnia corke, w maju zaszlam w ciaze w pierwszym cyklu bez zabezpieczenia ale w lipcu poronilam. Teraz to pierwszy cykl staran, zajsc moze nie jest trudno czasami , ale utrzymac ciaze to juz gorzej.. dlatego staram sie byc neutralna bo kolejnego rozczarownia nie zniose. A naczytalam sie juz duzo historii ze tak latwo z tymi ciazami nie jest. A on mysli ze ciach ciach i na pewno ciaza
@kiwaczka89 mamy 3 letnia corke, w maju zaszlam w ciaze w pierwszym cyklu bez zabezpieczenia ale w lipcu poronilam. Teraz to pierwszy cykl staran, zajsc moze nie jest trudno czasami , ale utrzymac ciaze to juz gorzej.. dlatego staram sie byc neutralna bo kolejnego rozczarownia nie zniose. A naczytalam sie juz duzo historii ze tak latwo z tymi ciazami nie jest. A on mysli ze ciach ciach i na pewno ciaza
Ostatnia edycja:
MamaWojtusia15
Trzymam kciuki [emoji179][emoji179][emoji179][emoji179]
Cześć! Trzymajcie za mnie kciuki, pierwszy raz od naprawdę długiego czasu mam potwierdzoną owulację! Tak się cieszę, mam nadzieję, że tym razem się uda! Staramy się o pierwszą dzidzię, niestety przez ostatnie pół roku nic, cykle bezowulacyjne. .. Jestem dobrej myśli, tak dobrze nie było od dawna!
MamaWojtusia15
Może się udało [emoji179][emoji179][emoji179]Jak tam dzisiaj? Ja jestem 15 dpo. Jutro termin @. Piersi jakoś dziwnie mnie bolą od pach idzie ból na boki piersi i górę. Dzisiaj temperatura skoczyła ale to często dzień przed @.
reklama
MamaWojtusia15
Wszystkiego najlepszego niech spełnia się twoje marzenia [emoji179][emoji179][emoji179][emoji179]Ja sie wczoraj poklocilam z mezem. Ciagle mowi o ciazy i wierzy naprawde widze ze wierzy ze sie udalo. Zapytal kiedy sikam na tescior bo chce juz wiedziec to na niegu fuknelam. No i lawina poszla..mial lekkie pretensje o to ze zbyt pesymistycznie do tego podchodze .. i ze moje „zle mysli” moga sprawic ze nie zajde (no smiech) a ja na to ze wole sie pozytywnie zaskoczyc niz rozczarowac i ze sie najnormalniej w swiecie boje. Dzisiaj mam urodziny wiec czuje sie jak na infolinii bo ciagle ktos pisze i dzwoni a ja sie skupic na pracy nie moge.